Ruime collectie, uitstekende service

Fijne webwinkel!

Jammer van de bezorgkosten

Snelle afhandeling retourzending

Moest helaas een shirt retourneren. PB heeft dit proces en deze afhandeling prima georganiseerd: het te retourneren item was heel eenvoudig en overzichtelijk aan te melden en binnen 2 dagen was het geld al teruggestort. Super echt

Een webshop om blij van te worden.

Het pakketje met zorg en liefde ingepakt!

Snel en zulke mooie kleding

Heel mooi. Kwaliteit is top.

Mooi aanbod snelle levering

Fijne basics goede kwaliteit wel veel ih hogere segment maar dan krijg je ook kwaliteit Kleding die ik blijf dragen en ook lang mooi vind Vaak goede pasvorm, valt mooi Ik bestel regelmatig via pb

Snel bezorgd en geweldige kleding

Ingepakt als een kadootje en supersnel binnen. En de kleding is natuurlijk geweldig!

uitstekend

Ik vind het bedrijf klantvriendelijk en alle pakjes zijn altijd heel mooi verzorgd.

Heel duidelijke website, de kleding wordt opgemeten, snelle levering, mooie en kwalitatief goede kleding. Persoonlijke boodschap bij de levering. In het geval van retour zending, is het een duidelijk en eenvoudig proces en snel verwerkt.

Perfectly Basics biedt dé basis voor een eigen stijl die perfect is voor mij.

Ik leerde Perfectly Basics zowat een jaar geleden kennen. Het was voor mij een ware openbaring. Niet alleen is het aanbod om bij weg te dromen maar ook de omschrijving en tips die geboden worden, zijn onmisbaar in een zoektocht naar een eigen, duurzame stijl. Sindsdien kom ik graag terug naar Perfectly Basics: om me te laten inspireren, om mijn nieuw ontdekte duurzame beauty producten aan te kopen, om een mooi kledingstuk op de kop te tikken... Perfectly Basics heeft gewoon alles in huis voor het creëren van een look die je persoonlijkheid benadrukt en rekening houdt met het duurzaamheidprincipe. Ik ben helemaal fan!

Perfectly perfect!

Easy to order and return, good description of fabric and size. Very good quality. A little improvement could be a more mature model with curves

Netjes, goed georganiseerd

Hele prettige shopervaring!

Perfecte online shop, krijgt van mij n 9, zeer betrouwbare winkel

Prachtige basis kledingstijlen. Kwalitatief mooie materialen, alleen HEEL jammer dat er geen maat 44 wordt verkocht, dat mis ik heel erg, bijv van JAPANTKY. Ik weet dat kledingmerk wel XXL maakt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij PB. Snelle levering en makkelijk te retourneren met alleen een retournummer. Ook het terugstorten van een tegoed gaat snel. Met vriendelijke groet

Super service!

Een prachtige selectie aan merken, snelle levering en ook een snelle retourservice.

Correct

Correct , snelle levering

mooie site, snelle servive! Ik ben een tevreden nieuwe klant.

Per toeval ontdekt, super mooie site, retour service ook top!

Perfecte online winkel

Service is perfect Snelle levering Vriendelijk contact

Altijd volgens afspraak, erg betrouwbaar en correcte levering

Alles loopt volgens plan en netjes op tijd afgeleverd!

Mooie kleding en goede service!

Met veel plezier kijk ik altijd op jullie website naar de prachtige kleding die jullie aanbieden. Het voor mij een luxe om bij jullie iets te kopen. Jullie zijn makkelijk te bereiken via telefoon en hebben een goede betrouwbare retourservice! Ben al jaren fan!

Mooie keuze van kleding en zeer snelle bezorging. Ik had mijn pakje de volgende dag en woon in België.

Snelle correcte levering

Mooie collectie nomansland. Gratis levering en gratis retour is beslist een pre

Prachtige jurk, mooi persoonlijk kaartje, snel bezorgd

Snelle levering en mooi en goed verpakt

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE