Mooie kleding, goede service, fijne website

Ben blij PB te hebben ontdekt alweer enkele jaren geleden. Mijn ervaringen zijn erg positief; zeer uitgebreide collectie mooie kleding die mooi verpakt snel wordt verstuurd, geen problemen met retourneren, goede service, tips en combinatie ideeën!

Excellent always

Great website. Great product great support

Fantastisch!

Wauw! Wat een geweldig jurkje! Heerlijk zacht dragende stof. Hopelijk komt de denim in XL weer op voorraad, dan bestel ik hem direct.

Perfectly!

Los van de mooie kleding: Hele fijne service, snelle levering, persoonlijke noot. Ook heel blij met de uitgebreide maattabel.

GEWELDIG!

Bij PB werkt gewoon alles perfect zoals het hoort!!

snelle goede levering

besteld, volgende dag in huis met een persoonlijke groet.

Heel goed!

Alleen maar positief ! Alle bestellingen in de afgelopen jaren zeer correct verzorgd !

Perfect !

Perfect in any case !

Nu weer een erg leuke zomer jurk

Professioneel bedrijf, efficient tot in de details. Een plezier om kleding te bestellen! Kortom wat mij betreft een prettige samenwerking!

Genoeg keus voor iedereen

Prima bedrijf

P Basics is een mooi bedrijf met veel keus aan mooie merken . Het enige dat ik echt mis is meer keus aan maten , alles stopt bij XL .... XXl is erg prettig als je wat ouder en ronder wordt.

Mooie kleding, snelle service

Mooie kleding, stijlvol, goede service. Product was eerst niet voorradig , netjes op de hoogte gebracht dat de jurk weer beschikbaar was. Goede kwaliteit

Top onlineshop!

Perfectly Basics is wat mij betreft een van de beste, zo niet de beste onlineshop! Ik ben inmiddels al jaren klant en ook al jaren zeer tevreden over het assortiment en de service die Perfectly Basics bieden. Het is ook heel prettig dat de klanten service goed bereikbaar is en retour zendingen snel en goed worden afgehandeld. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over dit bedrijf!

Snelle levering en prima service.

Een keuze aan tal van basis en vooral hele fijne kleding. Kwalitatief goed en het bestellen gaat makkelijk. Het is fijn dat je het ook kosteloos kan laten brengen en retourneren. Kortom een fijne manier om thuis te winkelen.

uitstekend

mooie website goede maatvoering snelle levering

Perfecte service

Snelle levering en retour. Snel geld retour. Mooie goed verpakte artikelen

Het pakket ziet er verzorgd uit

Het kledingstuk past mij perfect.

perfecte services, mooi kleding aanbod, heldere website

top class, snelle service, handgeschreven boodschap bij pakket. Fijne website om kleding te bestellen.

Heel erg mooi

Hoi wat ik gekocht heb was mooie kwaliteit ben zeer tevreden

Mooie collectie en goede service

Mooie collectie, moeilijk om de verleiding te weerstaan. Iedere keer als er iets wordt geleverd is het een feestje voor mezelf. Tijdige leveringen en afhandeling van eventuele retourzending.

Blij met goede beschrijving van het artikel en goed maatadvies.

Professioneel klantvriendelijk en mooie kwaliteit kleding

Klantvriendelijke webshop, professioneel bedrijf, mooie producten

Fijne service hele snelle levering.

Mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

TOP!

Altijd mooie merken, prachtige collectie en goede service!

Fijne site, snelle bezorging, leuke kaart bij het pakje

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE