Favoriete online shop

Favoriete online shop met de meest stijlvolle merken en een ruim aanbod. Sterke visuele voorstelling van de artikelen, in diverse combinaties. Heerlijk winkelen! Enkel jammer dat er niet wat vaker leuke acties en kortingen worden aangeboden.

Altijd snelle levering met een persoonlijk bericht Top

PB goede service.

Service adviezen zijn opgevolgd.

Zoals altijd alles goed geregeld, bestellen is gemakkelijk, snel geleverd in een nette verpakking en alle papieren goed verzorgd.

Fijne, vlotte Service!

Binnen twee dagen ligt het artikel thuis, kaartje erbij, retourservice duidelijk, ennnn mooie spullen!

Perfecte kleding met perfecte service

Altijd mooie producten die snel worden bezorgd met een persoonlijke noot. Ook retouren worden snel afgehandeld. Retourproces duidelijk en eenvoudig.

Mooie collectie, proffecionele levering

Snel en correct

Fijne website, snelle service

Fijne, duidelijke website Snelle levering Correcte klantenservice

Uitstekende keus! Snel en betrouwbaar

Ruime keus aan goed kwaliteitsproducten. Ea wordt goed afgebeeld ook qua kleur. Levering is snel en retour verloopt ook efficient . Kortom een aanrader!

is goed

prettig

Goede presentatie van verschillende merken door elkaar. Ook qua prijs goed te combineren

Bestelling worden mooi en optijd geleverd. Retourzendingen worden snel verwerkt.

Bestelling vlot en goed afgeleverd in compacte verpakking (beter voor milieu) Kleding in goede orde aangekomen. Wat op het plaatje staat, krijg je geleverd.

Heel correcte afhandeling van zowel verzending als retourzending.

Prettige site om online te bestellen. Dat vinden heel veel mensen en daarom is het steeds vaker moeilijk om een artikel in je maat te krijgen. Het duurt vrij lang voordat er nieuwe voorraad is en dan is het weer zo uitverkocht. Dat maakt dat ik vaker online shop bij andere sites die het artikel nog wel in mijn maat hebben. Het gaat om de maten XS of S (hangt van model af). Misschien daarvan meer inkopen?

Prachtige kleding, snelle verzending en makkelijk retourneren

Al meerdere malen naar tevredenheid kleding besteld bij perfectly basics. En was het toch niet helemaal wat ik had gehoopt dan simpel geretourneerd met bijgeleverde verzendlabel zonder extra verzendkosten. Heel tevreden dus!

Heel klantvriendelijk !

Het was voor mij de eerste keer , dat ik iets bestelde bij PB . De bestelling werd keurig op tijd , mooi ingepakt, bezorgd . Het ruilen , van het door mij bestelde product , was geen probleem . De bijgevoegde kaart , met handgeschreven boodschap , vond ik heel fijn

Prachtige jurk, snel geleverd!

Weer een goede ervaring met PB!

uitstekend

goede keuze, mooie selecties, prima service.

uitstekend

Snelle service, mooie producten, goede retourregeling (niet nodig gehad). Kortom, alles tot in de puntjes verzorgd.

Kleding met een persoonlijke boodschap

Mooie kleding, netjes ingepakt met een leuk woordje erbij! Wat een cadeautje om te krijgen zeg!

Super goede webshop

Mooie items, op veel manieren gepresenteerd, veel info om je keuze te maken.

De ontdekking voor iedere vrouw

Maar wat blij was ik deze site te hebben ontdekt al surfend naar iets voor mijn garderobe. Vooral deze branche interesseert me om online inkopen te doen. Natuurlijk moet ik toegeven dat het niet de goedkoopste stukken zijn maar je kan toch ook al heel mooie zaken vinden in sale. En toch... PB maakt het je niet gemakkelijk en zowat elke leeftijd vindt er wel iets dat aansluit bij zijn smaak. Soms wat edgy ook en daar hou ik net van... De informatie bij elk stuk is grandioos uitgebreid en dit is als afsluiter in mijn relaas wel een zeer belangrijke info bij het kiezen: zowel wat of hoe een stuk te dragen, de info over de ontwerper als ook welke de stof is van schoen of kleding! Ook de gepresenteerde looks spreken voor zich! Proficiat PB: hoedje af! Kristin

Perfect. Snelle levering. Geen verzendkosten

Echt oog voor vakmanschap in alle details

Ontzettend mooie collectie’s, breed assortiment, erg volledige webwinkel in foto’s, beschrijving, en te volgen bestelprocedure. Geleverd met een persoonlijke touch.

Bijna altijd heel erg goed!

Soms vooral bij breisels valt de kwaliteit tegen. Dit is op de IPad niet duidelijke te zien.

Mooi basic shirt, mooi materiaal en mooie kleur.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE