Voldoet aan de verwachting die de site beschrijft qua pasvorm en kwaliteit ! De ruime keus in stijlen, duurzame kleding en prettige persoonlijke service !

Heel goede service!

Een duimpje voor de vriendelijkheid en goede service!

Al 5 jaar klant en altijd prima service en snelle levering

Perfectly Basics heeft het hele jaar door een prachtige collectie van goede kwaliteit. De levering is snel, het ruilen of retourneren gemakkelijk. Ik koop er heel erg graag en ook vaak. Heb je een vraag? Wordt deze altijd snel beantwoord. Eén keer in al deze jaren ontving ik een t-shirt met een klein laddertje in het materiaal.... ik kreeg onmiddellijk een nieuw exemplaar. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik iedereen deze online shop zou aanraden!

topwinkel

Mooie kleding en producten, hele goede fotos en goede omschrijvingen om een goede indruk te krijgen van de artikelen, snelle levering. Heel tevreden en erg aantrekkelijk om steeds opnieuw te winkelen.

Het pakketje werd de dag na bestelling afgeleverd. Goed verzorgd, netjes verpakt, al een feestje op zich. Helaas moest ik het artikel ruilen. De retour afhandeling ging heel vlot. Een hele verademing tov andere webshops. Ben nu trotse bezitter van een prachtige jurk. Die zijn geld meer dan waard is. Dus ik zeg joepie!!! En bestellen maar bij PB.

heel prettig en betrouwbaar. snelle levering en afwikkeling

vaker besteld steeds vlot geleverd ruim keuze in artikelen. shop graag via dit bedrijf

Een geweldig bedrijf

Heerlijk kijken naar zulke mooie kleren op een super mooie site en de service is helemaal top ,echt een top bedrijf vind het zelf een van de beste en mooiste site om kleren te kopen

Heel vriendelijk en makkelijk

Attent briefje bij de bestelling en snelle levering

FIJN!!!

Mooie merken, mooie kleding...snel thuis, retour evt. makkelijk

Correct

Snel netjes geleverd .

Geweldige service , snelle levering

Zeer complete informatie over product! Snelle levering , bestelproces zeer handig !

snelle levering en snelle afhandeling van retour

snelle levering en snelle afhandeling van retourzending en geld

Everything perdect!

Service, quality and range absolutely satisfying

Nice products, fast delivery

Always a good customer experience: good Website, nice pieces, friendly service and very fast delivery.

Kadootje

Wat is er leuker dan een kadootje uitpakken? Dat gevoel heb je echt als je van PerfectlyBasics je bestelling uitpakt. Heel blij met het aanbod, kwaliteit en persoonlijke kaart bij levering.

Snelle service, bij retournering (kosteloos) binnen enkele dagen terugbetaling. Mooie merken en artikelen

Super webshop! Snelle levering Snelle retourafhandeling In één woord Super!

Service en kwaliteit perfect

Service en kwaliteit perfect

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden.

Heldere site,goede service,duidelijke maatuitleg

De verzending verloopt prima

Ik vind de kleur wat tegen vallen ik had het donkere kleur mooier gevonden kan er mee door

Levering snel en correct. Retour sturen, makkelijk. Een 9, geen 10, omdat er wat te wensen over moet blijven..... Als ik al een opmerking mag maken, zou ik graag een filter zien, bij de artikelen op kwaliteit. Heb zelf een grote hekel aan alle “poly” en viscose enz., dus moet altijd lang zoeken naar de artikelen in katoen/wol/linnen.

Heel tevreden!

Duidelijke website , snelle levering!

Perfect(ly)

Goede site, zeer snelle en accurate service. Mooie merken

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE