Goed geregeld

Mooi assortiment, snelle service, duidelijke verzendinfo, keurig ingepakt

Mooi assortiment, duidelijke foto’s en productinfo.

Mooie kwaliteit en super vriendelijke service

Zie hiervoor

Alles is van begin tot eind prima geregeld.

Vanaf het moment dat je een product hebt uitgezocht is het gehele proces goed geregeld. Ook kun je de dag van bestelling kiezen en als er iets niet goed is kun je het op een makkelijke manier weer terugsturen. Het geld wordt snel teruggestort. Dus top!!

Fraaie website. Snelle levering bij bestelling en retourneren eenvoudig en goed.

PERFECT!

Verschillende keren kleding gekocht tot volle tevredenheid.

Het blijft een feestje om een bestelling binnen te krijgen.

Mooie producten die snel en op een persoonlijke manier worden bezorgd. Top!

Mooie collectie.

Snelle accurate levering!

Prima alles verliep op zich naar wens, echter geen communicatie vwb de uitslag van de te winnen leren jas van Repeat. Daarnaast wilde ik mijn aangeboden kortingsbon van PB invoeren maar de code is zo onduidelijk met de hand geschreven dat het niet te lezen valt. Bij de volgende bestelling ga ik hierover bellen!

Hele fijne webshop

Alles snel en verzorgd verstuurd. Makkelijk te retourneren indien iets niet bevalt.

Ben er heel tevreden over.

Hele fijne spullen

Snelle levering, Top service

Fijne site, snelle levering. Iets dat niet past makkelijk en kosteloos retour! Heel blij met jullie.

Good quality and quick send

Very quick and reliable

alles snel en goed geleverd

Ik ben echt kontent

Altijd super!! Bedankt Mvg Dorota

De foto's op de site kunnen informatiever. Meer details ipv foto's met steeds andere combinatie. Voegt niet veel toe na de tweede. Meer details zou een aantal maal een verkeerde bestelling hebben voorkomen.

Geweldig - altijd al geweest

Pakketje wordt snel geleverd met een persoonlijk bericht. Retour wordt snel verwerkt en altijd klantvriendelijk

Fijne website... snelle levering...

Heel tevreden!

Een van de beste kleding websites.

Heb totaal geen behoefte om naar een winkel te gaan, door de verschillende types en kleur met daarbij veel standjes van de gedragen kleding kan ik zeer goed beslissen of het mij zou passen. Ik heb een beetje moeite met het laatste model, de jongste, volgens mij vindt ze het niet leuk wat ze doet, een beetje een verveelde blik, daar scrol ik dus maar gauw door.

Verzorgd is alles

Zie bovrnstaande

Goed, snelle service

Mooie blouse, op tijd en netjes bezorgd, zoals ik van jullie gewend ben.

Alles naar wens! Prima service!

Elke keer weer een feestje om hier te shoppen

Mooi, stijlvol, stoer of feestelijk, waar ik ook voor in de stemming ben, bij PerfectlyBasics slaag ik altijd. Het is echt een feestje om hier te shoppen en de service is ook nog eens top.

Excellent service, very quick delivery, friendly team

My experience with perfectly basics has always been very positive. Especially the extremely quick delivery and the friendly and professional handling of questions/ problems are worth mentioning.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE