Snel, klantvriendelijk, krijgt waar voor je geld, perfecte kwaliteit

Snel, klantvriendelijk, je krijgt waar voor je geld

Vriendelijk geholpen, goede service .

Veel aandacht

Veel aandacht aan bestelling besteed ondanks dat er deze keer geen handgeschreven kaartje bij de bestelling zat. Hiervoor bood PB met een net kaartje uitleg en excuses aan. Bestelde producten netjes verpakt en levering supersnel. Dank hiervoor.

Good quality and fast delivery

I was looking for a good quality elastic hair band which is hard to get a hold of nowadays. PB had it and delivered it very fast. Very happy.

Top kleding en top service

Bestel al vele jaren, altijd goede kwaliteit, laatste mode, vrijwel altijd kloppende maattabellen, ik koop eigenlijk nooit meer ergens anders. Snelle en persoonlijke service.

Uitstekende online-winkel

Ik bestel al een paar jaar geregeld kleding bij PB. Snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijke touch. Retourneren gaat ook vlot met spoedige terugbetaling of verrekening.

Zoals altijd prima.

Snelle levering. Artikel voldoet aan de verwachting.

dé online winkel met geweldige service en leuke collectie

snelle levering, snelle afhandeling van retourzending en nogmaals een erg leuke collectie kleding

Perfect geregeld!

Perfect geregeld met een persoonlijke toets!

Makkelijk bestellen, leuke spullen, behulpzame klantenservice

Prachtige kleding, snel bezorgd

Netjes verpakt met persoonlijke Touch door vriendelijk kaartje!

Altijd prima

Leuke merken, duidelijk afgebeeld, prima service. Ik ‘kom’ hier al jaren en er is nog nooit iets mis geweest. Mijn favoriete webwinkel.

super snel en correct geleverd

mijn ervaring is zeer goed beveel hem iedereen aan

Mooie duurzame basics

Mooie collectie Mooi in beeld gebracht Goede omschrijving Goede service als snelle levering en eenvoudig retourneren

Geweldige snelle bezorging!

Mijn eerste bestelling een vest bleek te groot, teruggestuurd, en binnen enkele dagen ontving ik een kleinere maat. Prima service!

Altijd correct, altijd snel

Of reageert heel snel wanneer je even moet wachten omdat een product niet op voorraad is. Producten zijn dat wachten wel waard: heb ook wel eens dat het me niet goed past maar de kwaliteit is altijd heel mooi.

Altijd goede service

Bestellingen verlopen altijd goed ook bij vragen wordt je telefonisch goed geholpen

Probleemloos

Snelle levering en goede service

Prima ook telefonisch te bereiken. Weet nog niet hoelang geld Retour komt. Ik blijf klant

Overzichtelijke website en mooie collectie

Snelle levering en bij evt. retour ook snelle correcte terugbetaling.Maar door goede omschrijving collectie weinig retour.

Fijne webwinkel, PRIMA service.

Bij PB MAG ik graag online shoppen, veel keus. Snelle levering en prima service.

Persoonlijk

Hele vriendelijke en persoonlijke benadering. Bovendien zeer eenvoudig te retourneren en ruilen d.m.v. retouretiket.

snelle levering, snelle reactie bij vragen

zeer vriendelijke, verrassende persoonlijke berichten bij levering bestelling

Perfectlybasics staat bij mij op nummer 1

Snelle levering, retourneren makkelijk, snel je geld terug. Mooie merken! Regelmatig een update van nieuwe kleding, daar haal ik toch vaak wel wat uit!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE