Uitstekende service

Snel en mooi verpakt met een persoonlijke boodschap werd mijn nieuwe kleding afgeleverd. Prachtige merken. Wel is vaak mijn maat uitverkocht, helaas.

Overzichtelijke, mooie website, snelle en mooi verpakte levering.

Geweldig zoals bij elk kledingstuk een duidelijke maattabel zit. Het gekochte product is met zorg ingepakt met een persoonlijk berichtje er bij. Mocht het toch niet helemaal aan je verwachting voldoen dan is retourneren ook netjes te regelen en wordt het aankoopbedrag snel terug geboekt. Mooie kleding op een mooie website!

Matig

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen! Was wel aangekondigd.

Prima ervaring met deze manier van inkopen

Snel bezorgd, goed en netjes verzorgd ingepakt. Geen problemen met terug betalen van retour zending.

Altijd prima!

Uitstekend , snel en met aandacht verpakt

Top winkel

Mooie kleding

Mooie merken mooie stijlen. Wel vaak zeer prijzig. En de maatvoering is soms wat lastig in te schatten op basis van de foto’s, vooral omdat er van wel heel slanke modellen gebruik gemaakt wordt.

Super service

Doen wat ze beloven goed verpakt en mooi verzorgd in vloeipapier.

Hele mooie kleding

Fijne website. Duidelijk en mooie producten.

Toffe site , helemaal mijn ding en stijl.

Een paar jaar geleden ontdekte ik deze site. Jullie verkopen een aantal merken die mij bevallen. Verschillende favoriete merken in één webshop. De maatgegevens zijn ook altijd correct. De hele procedure van bestellen, betalen en ontvangen is super. Ik leer veel van jullie styling en geef dat met plezier door aan mijn kleindochter van 21j die aan de unief studeert. Altijd sober maar klassevol. Ik kan maar met één zin besluiten : Doe zo voort !

Geweldig bedrijf

Niets dan lof Leuke kledingmerken /goede service. Zo prettig online winkelen ik ben zeer tevreden

Mooie kleding, zeer verzorgd verpakt

Ik ben heel gelukkig met mijn beide aankopen uit de sale. Naast de zorgvuldige verzending vind ik ook dat PB een kwalitatief hoogwaardige sale heeft met reële en grote korting.

Erg vriendelijk

superservice

PB verzorgt de bestelling heel netjes vanaf het moment van bestellen tot en met de eventuele retourservice.

betrouwbaar

mooie collecties, presentatie stemt vrij goed overeen met de producten, soepele afhandeling, betrouwbaar

Zalige online winkelervaring

Kwaliteit en super goede service. Geven snel en goed advies als je vragen stelt. Je voelt dat hierachter een team met passie zit. Ik ben blij dat ik deze winkel heb leren kennen. Een gezond tegengewicht voor de Mega online shops...

Snelle levering en hele goede service!

Ik had een broek besteld, die heel snel geleverd werd, met een persoonlijke noot erbij. Helaas paste de broek niet. Teruggestuurd en binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Geweldig bedrijf

Prachtige kleding en keuze... service is heel hoog. Ik vind de website prachtig.

Goede service mooie collectie

Het verzenden en retourneren gaat altijd prima.Ze hebben prachtige kleding

Altijd erg tevreden

Altijd snelle levering. Product valt nooit tegen . Persoonlijk handgeschreven kaartje. Goed verpakt.

duidelijk en correct

Beautiful products, efficient and fast service with a personal touch. Love !

Excellent products and service to match. Only negative American brands are more visible on the website now? A bit same same as other large online websites. I just won’t buy I love your Scandinavian and European brands.

Mooie collectie, liefdevol ingepakt, goede website, terugsturen is eenvoudig.

Perfectly basics: een aanrader!

Mooie website, snelle levering en prima service!

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, prima verpakt en goede retour service

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE