Fijne website voor exclusievere dameskleding

Overzichtelijke website met veel foto’s per artikel wat daardoor goed te beoordelen is. Kwalitatief goede kleding van mooie merken. Regelmatig leuke acties.

Goede service,snelle levering.

Niets op aan te merken.

Leuke site

Leuke site die goed opgebouwd is. Als klant kan je alles snel en makkelijk vinden en bekijken. Ben tevreden met mijn aankopen.

Gelijk de volgende dag alles prima bezorgd

zie hieronder

Snelle levering, keurig verpakt, geheel naar wens

Mooie producten, snelle levering

Altijd mooie producten en snelle levering met persoonlijke boodschap!

VERWENNERIJ!

Mooie merken, duidelijke foto's en uitstekende service!

beautiful shop

A wonderful shop, I love it. All items perfectly presented so you can imagine how it looks like on different outfits. Although I'm from Germany shipping is very fast and reliable.

Komen verzoeken na(melden wanneer een andere maat beschikbaar is).,Vlotte verzending. Kosteloos verzenden en retourneren.

Altijd stipt en accuraat

Snelle en keurige bezorging, product overeenkomstig verwachting

Goede service, behulpzaam en telefonisch bereikbaar

Laatste aankopen helaas teleurstellend

Pb verder kwaliteitsstore

Erg goed ga zo door

Hoi ik ben erg tevreden klant altijd mooie kleding de verpakking is uitstekend mijn smaak alles

Hele snelle bezorging en mail goed georganiseerd allemaal

heb al een aantal keren besteld bij PB. de producten worden snel geleverd en alles is mooi ingepakt. mijn bestellingen zijn elke keer weer een kadootje voor mezelf.

klasse

Altijd op tijd, netjes verpakt en als het een keer niet past krijg je altijd je geld in no time terug

Kwaliteit en mooie kleding, snelle bezorging, uitstekende klantenservice

Altijd uitermate tevreden.

Mijn ervaring is zeer goed met Perfectly basic. Goede service en mooie kleding

Top website

Mooi aanbod, goede service, snelle levering

snelle levering en retouren ook net en makkelijk afgehandeld

uitstekend

Goede website, ruim aanbod, snelle levering, goede service

steeds weer een plezier om de website te bekijken. Mooie merken en ruim aanbod. Snelle levering, ruilen of retourneren geen probleem. Kortom een absolute aanrader!

Met een kleine portemonnee vind ik altijd wel iets leuks in de uitverkoop

De service is uitstekend en de keuze is heel goed en veel, jammer dat jullie mijn maat niet altijd hebben, maar niet getreurd we wachten wel tot het weer in voorraad is, maar nogmaals, heel fijn onbijbels jullie te winkelen, grote pluim.

Mooie kleding en fantastische service!

Super snel en goed!

Heel snel en goed! Blij mee! Dank weer!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE