Fijne website, producten en service!

Bestellen is eenvoudig via een duidelijke website met mooie foto’s. De artikelen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden. En ze lijken van een goede kwaliteit - ik hoop er jaren plezier van te hebben!

Snelle levering met een persoonlijk briefje

Prima logistiek

Alles klopt; snelle leveringen en bij retouren perfecte afhandeling. Blij mee

perfecte persoonlijke service, fijne kleding

Alle ervaringen die ik tot nu toe heb met Perfectly Basics zijn echt heel goed. De site is duidelijk. De kleding is van fijne kwaliteit. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling is meestal de volgende dag al binnen, met een persoonlijk kaartje. Ook het retourproces gaat uitstekend en terugbetaling is altijd snel en correct. Communiceren gaat ook probleemloos. Mijn enige puntje is dat het niet mogelijk is om achteraf te betalen, dat zou het nog net even makkelijker maken, vandaar niet 5 sterren, maar 4,5.

Ieder pakje mooi ingepakt, snelle levering, goede service

Goede ervaring iedere keer weer.

Heel goed !

Goede service, snelle levering, goed verpakt.

Pf nooit pff

Kwaliteit en service. Leuk kaartje bij bestelling. Mooi verpakt. Originele verpakking (doos) sticker en instructie handig voor retour. Geen gedoe.

Snelle service en goede kwaliteit!

De selectie is mooi en van goede kwaliteit!

Snelle en correcte levering

Perfectly Basics bied mooie producten aan. De kleding was snel geleverd en keurig verpakt. De klantenservice was zeer behulpzaam en klantgericht.

Prima veelzijdig bedrijf

Zeker aan te bevelen. Vlotte service

Mooie producten, snelle levering en keurige retour afhandeling.

Mooie producten, snelle levering en keurige service bij retour.

Snelle levering!

Na een foute bestelling van mijn kant ben ik zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice!

Goede service en fijne producten.

Zoals altijd perfect

PB levert supersnel de altijd weer mooie kledingstukken.

wederom top!

Doordat jullie altijd goede foto's hebben en een hele goede maatbeschrijving zijn de bestelde items altijd in 1 x goed. Ik heb zelden iets retour gestuurd. Heel tevreden. Ook snelle levering, perfect!

Snel en netjes

Veel mooie merken van middelmatig tot hoog geprijsd. Ook leuk voor cadeaus!

Prima online winkel

Alles is altijd goed geregeld. Spullen altijd vlot thuis. Prima zaak. Nooit moeilijk bij een retour.

Mooie collectie. Hele goede websit, snelle levering en afhandeling van retouren.

Zie hierboven

XX

Alles klopt!

Eerlijke en prettige communicatie, een prettige website, goede foto’s en zeer goed retourbeleid. Een voorbeeld voor veel winkels, juist in Corona tijd.

Fast, pleasant, perfect

I just loved the little hand written note wishing me to enjoy my purchase. Everything at Perfectly Basics is so well curated.

Ik ben zeer tevreden over PB

Zeer goede kwaliteit van de foto’s. Een item wordt in een aantal variaties getoond. Nog nooit gedoe gehad als iets teruggestuurd moest worden. Ik vind het een topsite!

Altijd goede service en producten

Prima vriendelijke service, goede kwaliteit kleding.

Lief briefje bij mijn bestelling maakt mijn dag weer goed.

uitstekend

een vd beste webshops v nederland

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE