Perfecte basics!

Perfecte basics van goede merken. Prettige website, veel foto’s. Bezorging snel en altijd mooi verpakt. Ruilen of retourneren is kosteloos en verloopt zonder problemen

Mijn ervaring is heel goed

Alles heel goed geregeld

Elke keer als ik iets bestel, is de service uitstekend. Ook bij retour bestelling( komt bijna niet voor) geld snel terug.

Mooie producten, goede service

Mijn eerste bestelling paste niet, klantenservice gaf super goede ideeën voor een alternatief. Erg blij mee.

Prachtige kleding

Super merken, mooie kwaliteit en snelle verzorgde levering

Zowel de jurk als de trui waren prima, netjes verpakt. Maar vooral de persoonlijke benadering betekende veel voor mij. Dat heb ik in een mail al aangegeven. Ik zal in de toekomst zeker nog bij u bestellen. Hartelijke groet, Marianne Beugels

Alles goed geregeld

Al regelmatig mooie kleding besteld bij PB, ben heel erg tevreden, ook de retours worden goed afgehandeld. Top!

Eigentijdse en elegante mode voor iedereen!

Mooi aanbod, prima kwaliteit kleding en snelle, persoonlijke levering van bestelde producten!

goed aanbod, snelle afhandeling, betrouwbaar bij retouren

zie hierboven

Betrouwbaar, efficient en super snel. Doen geen loze beloften.

Zie boven.

Goede ervaring!

Goede service en mooie spullen

Snelle levering, en mooi verpakt met een persoonlijke tekst op mee geleverde kaart, heel leuk! Top merken en erg mooie kwaliteit. Ook de make-up is heel goed en mooi!

Geweldige kleding van verschillende merken, goede en snelle service!

Wat een geweldige kleding, alle leuke merken op een rij, prachtig gepresenteerd! Via de Looks doe ik ook nog eens een hoop geweldige en nieuwe ideeën op.... snelle levering (altijd zelf in drukke tijden binnen 1 a 2 dagen geleverd). Voor mij is de enige ‘tegenvaller’ dat ik als trouwe (en misschien wat teveel uitgevende) klant niet ‘gewaardeerd wordt als trouwe terugkerende klant. Vb zoals vanilla doet met het uitreiken van vouchers bij het behalen van punten (punten te behalen per koop) of als Filippa K waar je rond de kersttijd en je verjaardag echt wel een mooi en waardevol cadeau krijgt....

Very good

Excellent

Goede site en snelle service.

Prima service!

Snelle correcte levering

Mooie webshop, mooie artikelen. Makkelijk om te bestellen. snelle levering en netjes verpakt.

Fijn en vertrouwd

Alles goed geregeld bestellen retouren heel duidelijk

Keurige snelle levering

Goed verpakt, snelle levering

Super service.

Goede kwaliteit en super service!

Prettige site

Goede service, mooie artikelen.

alles heel goed. prima

goed aangeleverd en correcte afwikkeling.

snelle bezorging

Mooie site, snelle bezorging, kleding op de foto,s klopt met de werkelijkheid hoe het er uit ziet, mooi verpakt, gewoon super....

Perfecte service

Top service!!! Snel en mooi verpakt

Een mooie site met een persoonlijke touch

Drie keer besteld, drie keer en snelle bezorging met een persoonlijke attentie/bericht, en natuurlijk prachtige kleding!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE