Snelle bezorging, nette levering!

Op deze site worden mooie artikelen aangeboden, de site is overzichtelijk en zeer prettig in het gebruik. De kleding wordt snel en netjes geleverd.

Snelle levering, mooi verpakt, prachtige kleding

Zoals altijd, mooi verpakt, kwaliteitskleding, valt mooi, zit goed en mooie stoffen. De maten waren ook in een keer goed. Heel fijn.

Super kwaliteit super service!

In de drukke kerst periode werd mijn bestelling zoals aangegeven op de website de volgende dag geleverd. Altijd mooi ingepakt met een persoonlijk briefje erbij.

Bijzonder goede ervaring

Van bestellen tot bezorgen zeer goed verzorgd, mooi op tijd geleverd, mooi en zorgvuldig verpakt, en indien noodzakelijk goed geregeld indien men het retour zou moeten sturen.

Super snelle levering

Bij PB wordt het pakketje altijd snel verstuurd. In de doos zit altijd een leuk persoonlijk briefje. Ook is retourneren geen probleem.

Good service

Everything is perfect and good clients services

goeie service

ook bij retour zending ontvang je goeie informatie

Prachtige kleding, mooi verstuurd

De kleding in deze webshop is van prachtige kwaliteit. De verpakking van de bestelde artikelen is zeer goed. Je hoeft niet bang te zijn voor beschadiging van je producten.

Snelle levering, altijd in orde, goed bereikbaar, perfect

Ik had 3 kledingstukken besteld maar helaas was de maat te groot. De kledingstukken teruggestuurd met het bijgeleverde retour label. Binnen 2 dagen stond mijn geld weer op de rekening.

mooie kwaliteitskleding, met zorg verpakt en verzonden

Altijd mooie kleding. Met zorg beschreven en gefotografeerd vóór de aankoop, met de nodige aanvullende informatie over specifieke lengtes etc. Ná aankoop wordt het met zorg ingepakt en verzonden. Ook de eventuele retouren worden heel snel verwerkt. Alle reden om hier vaak terug te komen.

De perfecte site voor mooie betaalbare producten

Snelle levering, goede beschrijvingen en afbeeldingen van de mooie producten.

Een FANTASTISCHE website met mooie merken

Perfectly Basic daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren, klantvriendelijkheid en service helemaal top :-)

Mooie spullen.. zeer goede service...

Zie boven

Altijd goede service

Bezorging is snel en persoonlijk! 1 ding moeten retourneren en dat is ook vlot en snelle terugbetaling!

Heel klantvriendelijk

Ik vind de kwaliteit van de kleding erg goed en mooi. Heel zorgvuldig wordt het behandeld en ik voel me serieus genomen als klant.

heel goed

mooie spullen, snelle levering, geen probleem met retourneren, snelle terugbetaling. Top!

Perfect service with a really nice personal touch

They have a really excellently curated collection that goes beyond fashion.

Hele goede service

Gebruiksvriendelijke website, snelle verzending en (indien nodig) retourverwerking van je bestelling

very good

Very reliable, very good service, never had a problem, good selection

Heel tevreden

Heel vlugge levering, zelfs 1 dag vroeger dan door jullie gepland !

Snelle levering en goede bereikbaarheid bij vragen.

Super goed

Snel en goede kwaliteit. Voldoet aan verwachtingen

Perfect allover

Very fast and reliable delivery just before Christmas. Lovingly packaged and the part is great!

Mooie kleding en super service!

's avonds laat besteld en zag de volgende ochtend dat de sale was begonnen. contact gezocht met PB en na ontvangst pakketje hebben ze het prijsverschil aan me teruggestort.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE