Super&snel

Snel ontvangen en zonder gedoe omgeruild voor een andere kleur. Meer verwacht ik niet.

Fijne webshop!

Prachtige merken, overzichtelijke duidelijke website en super snelle levering. Fijn ook dat er geretourneerd kan worden zonder bijkomende kosten. Ik ben al tijden groot fan van deze webshop.

Gewoonweg perfect!

Mooie website, met mooie kleding (kwalitatief goede kleding, blijft lang mooi), veel foto's van hoe de kleding is en hoe het bij iemand staat, snelle service, snelle levering, zit in een klein doosje (goed voor het milieu) en is mooi verpakt. Ook terugsturen gaat eenvoudig, er zit al een sticker bij en je kunt je pakketje makkelijk via internet aanmelden. Echt een aanrader! Het is iets duurder maar het is kleding die je voor de lange termijn koopt!

Slechte service

Op vrijdagavond een bestelling gedaan en zaterdag hebben jullie een actie en sluiten jullie mijn bestelling hierbij gewoon uit. Slecht, mede dat ik een vaste klant bij jullie ben. Ik zal daarom geen bestellingen meer plaatsen.

Top kwaliteit in product & levering

Prachtige trui besteld in cachemire. Ziet er top uit! Levering ging snel. Ook altijd stijlvol en compact verpakt. Een aanrader!!

Topbedrijf

De gekochte spullen zijn altijd op tijd. Top!

Supercompleet!

Mooie, classy kleding van goede kwaliteit en een uitstekende service!

Altijd goed en meestal snelle levering

Mooie kwaliteit merken

Mooie kleiding, goede site

Duidelijke site en super mooie kleding en schoenen

Uiterst betrouwbaar!

Mooie items, snelle levering en snel geld terug bij retourneren, kortom: op alle fronten zeer betrouwbaar!

Perfecte service

Snelle levering en ruilservice!

De beste

Perfectly Basics daar zouden veel webwinkels een voorbeeld aan moetn nemen. Het is fijn zoeken op hun site, na het bekijken van een item ben je zo weer terug op de hoofdsite. Een item gekocht en toch weer retour gezonden, binnen 1 dag (of 2 daagjes) heb je je geld weer terug op je rekening. Telefonisch ook goed bereikbaar.

Alles goed verzorgd.

Net bedrijf. Tevreden.

Prima verzorgd!

Snelle levering en mooi verzorgd!

Prima bedrijf met snelle verwerking. Enige minpunt is wat mij overkomen is dat ik, inmiddels twee keer iets besteld heb, tot twee keer toe geen tracktrace code ontvangen heb. Maar die krijg je na een telefoontje ook snel in je mailbox.

Perfect!

Altijd goede en snelle service

Wat een geweldige service!

Eenvoudig bestellen, snelle levering en snelle retourafwikkeling.

geweldig

in een zin Geweldig

Mooi, snel, en met ❤️ Ingepakt.

Top bedrijf

Snel en uitstekend

Snel verzonden, met zorg verpakt, zelfs in deze tijd nog een persoonlijk woordje erbij. Chapeau !

Hele fijne webshop en top service.

Heel positief en tevreden over de verzorgde verzendingen. Heel klantvriendelijk.

Perfect product en perfecte levering

Het artikel is volledig volgens verwachting

Heel fijn dat retour etiket er al bij zit mocht het niet goed zijn. Maten en omschrijving meestal heel duidelijk beschreven. Netjes verpakt, snelle levering, TOP

Mooie kleding en snelle levering...

Uitstekend! Zie bovenstaand... Ook bij een retour is de afhandeling snel en adrquaat..

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE