Snelle levering. Keurig ingepakt, echt een cadeautje. Dikke duim voor PB

Prima, snel en mooi verzorgd

Uiterst tevreden

Erg mooie spullen van een mooi bedrijf.

Hele fijne Inspirerende website die je ook aanzet om te combineren met kleding die je al hebt. Zeer correcte levering. Blij mee.

Mooie kleding en prettige service

Positief

Fijne webshop, overzichtelijk, netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Zorgvuldig

Mijn bestelling heb ik retour moeten sturen omdat het niet paste. De wijze hoe het retour proces loopt vind ik zeer zorgvuldig

Makkelijk bereikbaar en vriendelijk

Mijn favo webshop

Snelle levering en leuke en goede merken en style die mij aanspreken

Snel, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Ik bestel al jaren bij Perfectly Basics. Omschrijving benadert vaak heel goed hoe het artikel in werkelijkheid eruit ziet. Met alle artikelen ben ik blij. Ik krijg ook vaak complimenten:-)

Goede service en snelle verzending.

Prachtig vest!

Blij met dit vest! Perfecte kleur! Mouwen beetje smal! Mooie verpakking!!!

het loopt allemaal zoals het hoort te lopen

het loopt allemaal zoals het hoort te lopen

Kleding was goed omschreven, paste perfect en de service was snel

Snelle levering en goede service

Producten altijd mooi verpakt, degelijke verpakking. Supersnelle leveringen naar het buitenland. Mooie merken, alleen de laatste bestelling viel tegen, kledingstukken vielen anders dan ik op de foto's dacht te zien. Volgende keer beter. :-)

Blij met mij mooie blouse!

Snelle service geleverd in een mooie doos met een persoonlijk kaartje

Super prettig

Altijd snel, correct, mooie verzirgde verpakkingen

Top site

Great choice and service

PB has a wide choice of products. The delivery is quick and returning a product is very easy and smooth.

super!

altijd goed

great service,lovely clothing.

excellent quality, speedy delivery and service.

Klantvriendelijk, verzorgd, correct heb het nog niet beter gezien ergens!

Waar ik ook over mail; ik krijg altijd direct en correct antwoord. Verzending en retour zeer op orde evenals de eventuele terugbetaling. Ik vind dat AH hier iets van kan leren!

High Level clothing with very Professional team

Why did I Not discover you before? Beautiful clothing ! Very Good service, Quick reply!

Prima service ; regelmatig bij PB iets besteld en altijd binnen 1 à 2 dagen in huis

Goede service en betrouwbaar

Perfectly service!

In al de afgelopen jaren geen klachten gehad over levering en afhandeling van eventuele retouren. Prima overzicht van alle artikelen en een perfecte maat tabel van de kleding. Kortom perfect!

uitstekende service

Ik heb een bestelling gedaan op 17 oktober. Helaas voldeed het kledingstuk niet aan mijn verwachtingen, ik heb het dezelfde dag geretourneerd en op 23 oktober stond het door mij betaalde bedrag terug op mijn bankrekening. Mooi!!!!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE