beste mode website ever

mooie duidelijke en veel foto's van een product; snelle leveringen, worden netjes aangeleverd en als je vragen hebt zeer snelle reactie gewoon TOP dus

Keurig

Leuke website. Netjes verzorgd bezorgd.

Mooie trui snelle service

heerlijk zacht materiaal en prachtige kleur ik hoop dat hij zo mooi blijft in de was.

Top. Altijd snel en met een leuke persoonlijk note

Altijd snel, met nieuwe ideeën. Goede service en bereikbaar. Enige wat ik vervelend vindt is als je een email krijgt met nieuw op de site en vervolgens ga je naar de site en is het uit verkocht. Dan kan je net zo goed niet opnemen binnen nieuw. Blijkbaar is het dan niet echt nieuw. Verder helemaal leuk!

Sehr entteuscht. Ich habe vor 10 Tage die Wahre bezahlt und noch nicht erhalten. Niemand kann mir den Antqort geben wo ist meine Waren...und ich habe Zweifel, dass ich es vor bestimmte Date erhalte...Also muss ich neuen Geschänk zum Geburtstag für meine Freundin besorgen... Sehr schlecht. Es war grnug Zeit gewesen, um alles rechtzeitig zu liefern...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtige kleding met een persoonlijke touch

De kleding is van topkwaliteit en de service en levering snel en top! Wat het afmaakt, is het persoonlijke berichtje bij het pakket. PB is by far mijn favoriete fashion spot op het web!

Mooie bloes

Mooie bloes, conform afbeelding. Alleen zat merklabel merkwaardig genoeg los, wat eenvoudig te repareren viel.

Very nice sizing,clear pictures ,from all sides.Accurate descriptions.Easy way to place an order,quick delivery.

Heel positief.

Mooie site met basic items die nooit vervelen. Na bestellen, volgende dag in huis.

PerfectlyBasis service is top

Snel levering (maar dat is voor mij niet het belangrijkste). Wel dat het altijd netjes is ingepakt met een persoonlijk berichtje. Nu ik (bijna) niet meer in kledingwinkels kom zorgt het persoonlijke bericht voor een glimlach op mijn gezicht, bedankt.

Uistekende sevices

Perfect,

mooie collectie en prima service

Ik slaag bijna altijd bij PB

Mooie merken en persoonlijke verzending

Mooie merken, goede beschrijving van de artikelen en persoonlijke verzending.

Klasse service, klasse producten!

Kwaliteit en tijdloos!

Zeer snelle en goed service

Zeer snelle levering, mooie persoonlijke verpakking. Perfecte en snelle afhandeling van retour.

Uitstekende snelle service!

Mooie kwaliteit kleding!!

Snel en goed

Hele fijne webshop! Alles top!

Absolutely delighted

I am delighted to have discovered Perfectly Basics. It's an efficient and customer friendly service with high quality items on sale. The efficiency, friendliness and human contact of the staff are admirable. Well done all, and I wish you much success. It's an example of how businesses can operate across countries.

geweldig

Ik was mijn pakket kwijt en na 1 telefoontje was het opgelost en kon ik toch mijn pakket afhalen op een afhaal punt echt goed geholpen en snelle levering

GEWELDIGE ONLINE SHOP MET PRACHTIGE KLEDING EN SUPERSERVICE!

Hele mooie collectie, elke dag weer wat nieuws, verschillende prijscategorieën. Supersnelle levering en qua service niets dan lof! Vriendelijke en heel inlevende medewerkers!

Snelle levering , goed product

Duidelijke website, goed product, goede verpakking en snelle verzending

Kwalitatief mooie producten.

Ik heb een aantal keer bij PB besteld en tot op heden nog niets terug hoeven sturen. Mooie kwaliteitsproducten met een goede pasform.

Fijn bedrijf

45 Herenweg