Fantastische merken, hele goede website, goede presentatie van de artikelen en goed advies

Ik geniet van een bezoek aan de website - en heb er steeds meer moeite mee om zonder een bestelling af te sluiten :-)

Snelle en juiste levering

Duidelijke website, verzorgde verzending met kleine attentie en handgeschreven briefje. Artikel was wat ik ervan verwachtte, dus ik heb geen ervaring met de afhandeling van retour zendingen.

Top bedrijf!

Prettige en overzichtelijke website met groot aanbod van kwalitatief hoogstaande kledingmerken en cosmetische artikelen. Naast meerdere duidelijke foto's van alle artikelen én verschillende kleding-combineer-voorbeelden uitgebreide uitleg over maatvoering en materialen. Ook de optie "in favorieten plaatsen" en i.g.v. je maat uitverkocht de optie "mail mij bij voorraad" en ook de mogelijkheid artikelen 24 uur te reserveren is heel plezierig. Bestelling via Track&Trace te volgen en altijd binnen 1 à 2 dagen in huis. I.g.v. retourneren, na aanmelding op site, snelle afhandeling en geld teruggestort op bankrekening. Nog nooit enig probleem ondervonden!!

Perfectly Basics is een ervaring

Jullie zijn een fijne organisatie: - mooie site - kwalitatief goede kleding en assecoires - Mooie cosmetica merken - Goede service Kortom een fijne club!!!

Duidelijke site en snelle levering

Prima. Levertijd kloot met wat ze zeggen. Nette verpakking. Helemaal goed.

Keurig en netjes bezorgd.

Keurig netjes !

Snel geleverd , goede omruiling service, netjes te woord gestaan !

snelle levering,

ik koop regelmatig iets bij pb, maar ik neem altijd een maat groter dan ik normaal heb, dan is het wel goed.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Super service! Snel en keurig geleverd.

Een hele prettige webwinkel. Door de inspirerende website zie ik vele nieuwe outfits die me erg aanspreken Echt een aanrader!

Absoluut tevreden

Ongelooflijk snelle service. Niets op aan te merken

Excellent service, products and presentation.

Always great customer service. Appreciate high quality products.

goede service

snelle levering; mooi ingepakt en de collectie is van mooie kwaliteit; ben heel blij met de blouse!

Snelle en persoonlijk service zelfs in het buitenland

Mooie producten met altijd een snelle service en een leuk persoonlijke boodschap.

Mooie kleding.

Mooie kleding. Makkelijk bestel proces. Snelle levering. Goed en netjes verpakt.

Gewoon goed

In 99% van de bestelde artikelen zijn de kwaliteit en de afbeeldingen en informatie op de website goed. Soms valt het tegen, het betreffende kledingstuk voldoet niet aan mijn verwachtingen en omdat ik een hekel heb aan terugsturen draag ik het maar als pyjama.

Top webwinkel

Elke keer als ik iets bestel is het zo snel geleverd! Ook als ik iets retourneer wordt t snel en correct afgehandeld, heel fijn

Super werkende website !

Zeer ruime keuze aan goede basics.Website is zeer overzichtelijk. Verzendservice heel snel en pakjes altijd voorzien van een vriendelijk/persoonlijk berichtje.

Uitstekende service

X

Altijd top service!

Bestellen en volgende dag in huis, gratis retourneren / ruilen en natuurlijk het allerbelangrijkste; een hele mooie collectie met topmerken!

prettig online winkelen

belangrijk dat je het produkt goed kunt bekijken, dikke duim en snelle keurige levering!

Snel, en persoonlijk

Ik heb goede ervaring met Perfectly Basics als on line winkel. De site is gebruiksvriendelijk en de levering is snel en de kaart met persoonlijk bericht maakt net het verschil.

tip top in orde

Hele goed ervaring met PB, snel , keurig en attent,

Very pleased with the store

Very good choice of products, very professional and pleasant to order from.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE