mooie website, prachtige jurken en snelle service

Mooie jurken, helaas klopten de maten van een jurk die in de maattabel stonden niet, dus teruggestuurd. Snelle levering en mooi verpakt.

Perfect!

The delivery was super quick. Everything was ok!

Mooie collectie en snel & netjes geleverd

Zeer positieve ervaring> Mooie collectie op een overzichtelijke website met veel foto's waardoor je de kleding ed goed kunt beoordelen. Duidelijke omschrijving. Order werd mooi verpakt en snel (volgende dag) geleverd. Wat retour moest ging ook probleemloos (en gratis). Zeer tevreden en absoluut voor herhaling vatbaar!

breed assortiment, snel in huis

Inspiratie en winkelen vanaf de bank in een goed gevulde winkel. Achter de schermen snelle follow-up, levering en indien nodig afwikkeling van retournering. En altijd met een persoonlijk tintje.

Altijd zoals op foto staat!

Perfectly

Perfecte levering

Goede en snelle service!!

Mijn bestelling is snel verzonden. Omdat de maat niet goed was moest ik het artikel terugsturen, en ook dit werd heel snel verwerkt (binnen 1 dag). Dit is zoals je hoopt dat het zal gaan! Naast een prachtige collectie ook een perfecte service PB!

Fantastisch!

Overzichtelijke website, mooie merken, snelle levering, persoonlijk tintje, eenvoudig retournering....

Veel keuze. Duidelijke omschrijving van product.

Snelle levering. Alleen positief.

Geweldig!

Supersnelle leveringen en ook eventueel retourneren gaat ook heel gemakkelijk en wordt ook weer snel verwerkt. Heel fijn!

Al jaren m'n favoriete webshop; goede en snelle service.

De kleding is altijd in perfecte staat. (dit is niet bij alle webshops het geval). Alles ziet er netjes uit, is ook zorgvuldig ingepakt en wordt verstuurd in een doos (en gelukkig niet in een zak). Als je een vraag hebt dan wordt deze ook altijd snel en goed beantwoord.

Goede kwaliteit

Prachtig rood basic Shirt va La Salle gekocht.

Prettige communicatie, snelle levering en oplossingen

Na overleg meerdere maten besteld en betaald, en na terugzending kreek ik snel geld retour. Dat is prettig.

prima kleding, heldere lijnen mbt bestellen, evt.retourneren etc.

prettige site, mooie merken ,goede service.

Klantvriendelijk en oplossend meedenkend

Prettig contact met medewerkster en zij heeft goed meegedacht zodat ik het pakket toch op tijd kreeg.

Goed verzorgde website en top verwerking van de bestelling ! Hier word ik blij van !!

Netjes verpakt , een klein leuk briefje erin dat jullie het waarderen dat je klant bent , en qua bestellen en het retour , en ook belangrijk betaling ,alles snel en netjes word het afgehandeld .

Geweldig!

Hele goede website, mooie foto's waar kleding ook goed op te zien is. Perfecte maattabellen (hoef nooit vanwege de maat iets te ruilen!). En prima bezorging etc... Dus wat mij betreft geen enkel minpunt.

Alles helemaal naar wens!

Alles naar wens; kleding en levering.

Geweldig!!!

Alles gaat perfect. Bestelling op tijd Geld terug van retouren gaat perfect Heb geen klachten over PB

Prima zoals altijd

ben gewoon heel tevreden over PB

Goede kwaliteit artikelen. Makkelijk om te bestellen en even makkelijk als je iets wilt retourneren. Goede verpakking.

Artikelen worden goed omschreven. En fijn dat de maten per kledingstuk zijn opgemeten en er niet een algemene maattabel wordt gehanteerd. Bezorging altijd correct.

De beste site en mooiste kleding

Mijn absolute favoriet om kleding te kopen ! Mooie merken, makkelijke site en perfecte service !

Top service!

!