Snel en mooie producten, goed verpakt

Met een leuk persoonlijk geschreven kaartje

Prima webshop

Goede beschrijving, fijn ook dat de afmetingen genoemd worden, dat kan helpen het online kleding kopen ietsje makkelijker maken.

Top service!

Mooie selectie, snelle levering, goede klantenservice!

Uitstekende service!

Ik vind dat jullie het bestellen tevens het afhandelen van mijn retouren snel en efficiënt afhandelen. Daarnaast vind ik de snelle levering ook zeer prettig!

Aanrader

Heb nu een paar keer wat besteld bij deze site ze hebben prachtige collectie echt een aanrader

keurig!

Op tijd, mooi verpakt, kwaliteit als verwacht.

snelle levering.

Supersnelle levering,zeer netjes verpakt met een persoonlijke noot en kleding van hoge kwaliteit.Ik ben er erg blij mee

Fantastische webshop

Vlotte aflevering, keurig verzorgd. Bestellen en retourneren gaat eveneens vlot en de stappen die je hierin moet volgen zijn eenvoudig en duidelijk.

Mooi. Verzorgd.

Directe afhandeling correcte verzending.

Perfekt!

Super schnelle Lieferung. Sehr professioneller und freundlicher Service. Sehr fein verpackt mit einem netten, persönlichen Gruß, so stelle ich mir Service vor. Vielen herzlichen Dank!

Mooie kleding, prima service

Bij Perfectly Basics kan ik kleding vinden die net wat exclusiever is en van goede kwaliteit. Je betaalt er som wel wat meer voor, maar dan heb je ook wat. De bezorging en retour zijn gratis en in orde.

Super goed en klantvriendelijk

Heel gemakkelijk om te retourneren. Transparant proces. Van elke stap word je op de hoogte gehouden.

Super fijne online winkel

Super mooie merken, geweldige snelle afhandeling en servicd

Erg goed

Fijne webwinkel en zeer correcte klantenservice!!

Voldoet aan alle verwachtingen

Voldoet aan alle verwachtingen en reuze snel in huis

Weer keurig geleverd, mooi verpakt en op tijd. Altijd een feestje.

een feestje om de website te bezoeken: mooie materialen: snelle levering

Een fijn bedrijf met prachtige mode, kwaliteit voorop. Complimenten voor de snelle verwerking en verzending. Ook het retourproces is dik in orde

Fijne website met mooie gefotografeerde kleding

Zie hierboven

Goede kwaliteit al heb ik de shampoo nog niet gebruikt

Mooie site met mooie dingen en fraai verpakt en snel geleverd

Mooi product, goede maatvoering.

De broek is van een mooie kwaliteit en de maatvoering heel precies aangegeven op de website.

Duidelijk, goede service goede site

Duidelijk, goede service goede site

Beste online site die ik bezoek,en de beste sevice

Spijtig voor mij dat dekeuze XS niet altijd beschikbaar is

Great service

Very efficient service