Prima!!

Snelle levering met persoonlijke touch! Ook duidelijk hoe je retour kunt sturen En belangrijkste mooie collectie!

Snelle levering en afhandeling als iets retour wordt gezonden.

betrouwbare service

Perfectly basics bezorgt snel, heeft een eenvoudig bestel- en retoursysteem. Ik weet dat het altijd wel goed komt.

Overzichtelijk en helder en goede presentatie.

Overzichtelijke site, voldoende foto’s, goede informatie, en heldere communicatie.

Alles ok!

Correcte service

Alles is prima geregeld!!

Alles gaat lekker vlot. Ook als je iets terugstuurt.

Fantasch

Ik ben een zeer tevreden klant

Top !!

Snelle levering, goede verpakking en prachtige kleding

Fantastisch, PB weet wat dienstverlenend zijn is!

altijd heel correct

heel snelle levering en meestal voldoet het aan de afbeelding

Prima snelle behandeling!!

Netjes verpakt... zeer tevreden...

Keurig verpakt en op tijd geleverd, fijn!

Keurig verpakt en op tijd geleverd, fijn!

Excellent!

Fast and reliable processing, excellent selection of clothes.

Persoonlijke service en ruime keuze in A-merken

Heerlijke webwinkel voor de vrouw die zich graag kleedt met (milieubewust geproduceerde) kwaliteitsproducten, met een zeer ruime keuze aan A-merken. Per kledingstuk mooie duidelijke foto's met uitgebreide omschrijving, maatvoering en combinatietips. Supersnelle levering en gemakkelijk retourneerproces en dan ontvang je ook nog bij elke bestelling een handgeschreven bericht.

heel goed !

Uitstekend assortiment gepaard met een geweldige service ! Zeer betrouwbaar ! Super !

Zeer klantgericht!

Online winkel met mooie kleding

De kleding die verkocht wordt, is van mooie kwaliteit. De site is overzichtelijk, voldoende foto’s van het product. En een snelle, persoonlijke levering.

Altijd goed!

Mijn ervaring met Perfectly Basics is altijd goed! Prachtige collectie. Bestellingen worden snel verzonden en als er een artikel retour wordt gestuurd regelen ze dit altijd zeer correct.

heel klantvriendelijk

De meest klantvriendelijke website. De retourzegel is ingesloten dus je hoeft zelf niets te printen. Wel even aanmelden maar ook dat gaat vanzelf. Niet dat het nodig is om iets retour te sturen, de kwaliteit is top.

Één vd beste webshops

Sluit aan bij mijn style en levering altijd zeer snel met gezellig kaartje erbij

Fantastische webwinkel

Prachtige collectie (wel in het hogere segment), super snel bezorgd met PostNL! Een verademing naast alle bezorgconcurrenten. Ik ben fan!

Perfectly

Mooie kleding, goede service; daarom ben ik ook vaste klant.

Vlotte service en levering

Ik ken PB al een tijdje, altijd mooie en degelijke kleding. Service en levering altijd perfect!

Super professioneel bedrijf

Zeer overzichtelijke website / zeer snel bezorgd / super service.

mooie merken, snel geleverd en bij retour, meteen melding daarvan, heerlijk

mooie spullen, veel keus en bij levering altijd een persoonlijke noot

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE