Onbezorgd lekker winkelen

De mooiste merken, fijne correcte omschrijvingen en goede foto's zodat je vrijwel nooit Iets terug hoeft te sturen. Het is bijna als écht shoppen in een mooie winkel maar dan onderuit op de bank. Mooi verpakt en goede service. Fijn hoor!

Fijne online winkel met prachtige merken

Veel aanbod van mooie merken, snelle verzending en makkelijk te retourneren zonder extra verzendkosten

Zeer goed.

Zeer goed.

Favoriete webshop

Iedere keer word ik weer verrast met de ruime keuze in hele mooie artikelen.

Super, levering in mooie doos met leuk kaartje!

Prima levering, snel. En super blij met sweater die ik besteld heb.

Tevreden

tevreden

Het zag er allemaal perfect uit.

Mijn complimenten voor hoe jullie de goederen verpakken en leveren.

hele goede webwinkel

Niet alle producten zijn mijn smaak, prijzen soms erg hoog, maar die keuze kan iedereen zelf maken. Kwalitatief wel hele goede producten, veel aandacht voor NL merken. Zeer goede omschrijving en mn maten van de kleding. Blijf het erg jammer vinden dat er niet een vorm van sparen aanwezig is; producten zijn duur genoeg, dus bij bepaald bedrag aan aankopen zou een voordeeltje wel leuk zijn.

Fijne site, snel en als een artikel eens niet goed is doen ze niet moeilijk over retour

Zie hierboven

Beste webshop voor dames fashion

Betrouwbaar, keurig verzonden en met zorg verpakt, de mooiste labels en zeer vriendelijk personeel! Voor mij nog steeds de nummer 1 webshop.

Dikke prima

Top geregeld

goede service

altijd snel bezorgd, goede merken, producten zoals ik ze wilde , ev ruilen gaat makkelijk.

Nette betrouwbare webshop

Mooie kleding en een prima service hebben ze. Koop er graag.

Perfect! Maken naam in alle opzichten waar!

Perfect: in aard en diversiteit collectie, in presentatie en in afwikkeling van verkoop en retourprocedure! Compliment

Perfect!

Echt een cadeautje! Keurig verzorgd met een persoonlijke noot, zo hoort het!

Altijd perfectly in orde!

Alles klopt, service, producten, verzending, website.

Mooie kleding en merken, snelle levering!

Gave site, mooie merken!

Snel kwaliteit en attent verzorgd

Prima kwaliteit en service

Fijne producten, heerlijke geur, hoop dat ze die nooit uitbreiding collectie halen

Snelle levering.

Ben heel blij met mijn nieuwe regenjas

Recent heb ik er een regenjas van Maium gekocht. De levering was snel. Ik ben blij met de kwaliteit en de look van de jas.

Snelle levering. Website werkt super.

Snelle afhandeling van omruiling. Binnen 2 dagen teruggestuurd en nieuwe artikel ontvangen. Geweldig

Heel goed en beteouwbaar

Mooie merken. Bestellingen mooi verpakt Goede retourservice

Snel, accuraat, goede communicatie, interessante collectie

Snelle levering, maar ook snelle retour verwerking en terugbetaling. Niet teveel of te weinig communicatie, voldoende wat nodig is voor heldere verwachtingen. Mooie collectie van basis items en bijzondere ontwerpen.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE