everything perfect!

Sehr schneller Versand, schöne Ware, liebevoll verpackt, alles super!

Snelle levering en mooi assortiment

Zeer mooie sjaal van salle en het truitje van plein publique er mooie kwaliteit

Altijd goed verzorgd

Een bestelling van PB wordt altijd met een persoonlijk woord verzonden. Als klant vind ik dat prettig.

Het is zo fijn in zo’n fantastische zaak te kunnen shoppen online.

Niets anders dan lof. Meer dan geweldige service. Doordat ik ook kosteloos kan retourneren en zelf gehandicapt ben is het superrrr. Prettig in beantwoorden van vragen. Ik kan alleen maar zeggen; GEWELDIGE ORGANISATIE.

De beste webshop voor premium fashion!

Zeer verzorgde webshop, goede productinformatie en goede service.

End to end superb

Love them - the colour coded approach to displaying clothes, the range of brands, and the way technology makes everything easy - such as automatically adding or removing VAT depending on where I get my order delivered, and telling me exactly when I will get my shipment. And then to top it, they write a little personal note. The best!

TOP

Gerne wieder

Always efficient, beautifully packed and no mistakes.

The measurements of each size of each garment is an invaluable aid in choosing a garment which will fit and the many photos taken from different angles is also hugely helpful. I do not often need to return garments.

Perfecte service en levering.

Perfecte service en levering. Een item dat beschadigd is toegekomen werd dezelfde dag nog vervangen.

Net als altijd weer,alles SUPER..

Excellent

Perfectly Basics never fails in quality service and fit! in other words it does exactly what it says on the tin!

Altijd super!!!

Top!!

Mooie merken, perfecte service

Alleen maar positief.

Fine producten

Normaal altijd prima. Maar nu werd mijn bestelling niet geleverd op de verwachte dag. Heb er over moeten mailen want stond na een aantal dagen nog steeds op in behandeling. En ik baalde omdat ik op de dag van levering een mail kreeg dat het nu 30% korting was. Dat is nogal zuur en ik had het niet verwacht met basis collectie

Netjes en snel geleverd

De bestelling is netjes ingepakt en is snel geleverd. Prima !

Toegankelijke site met prachtige artikelen die met een vleugje charme razend snel worden geleverd.

Zoekend naar een specifiek kledingstuk beland bij PB. Inmiddels aantal artikelen gekocht en heel blij mee. Overzichtelijk en een top levering, als in snel en met een persoonlijke noot.

Super service, friendly staff and excellent products

Always ready to help a customer, quick dispatching, friendly personalized note included.

Persoonlijke aandacht en een zeer goede service

Mooie website, prachtige collectie, gedetailleerde informatie, snelle levering, persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice, mogelijkheid tot reserveren en ophalen/passen/ruilen op locatie.

Snelle levering met een persoonlijk kaartje

Prima service, snelle afhandeling

Mooie kleding, snelle service en goede afhandeling bij evt retour

Mooie spullen!

Prachtige sneakers van Filippa K! Basic en fraai. Ware kunstwerkjes!

snelle levering, makkelijk retour

snelle levering makkelijk retour

Mooie kleding en snelle levering

Goede website en prachtige producten die goed omschreven en geshowed worden.

Gewoon heel goed!!

Mooie spullen, goede service Fijne site

Bestelde kleding niet gehouden, maar ik bestel in de toekomst zeker weer bij Perfectly Basics

Helaas waren de bestelde kleding niet naar wens. Kan ook een keer gebeuren als je iets besteld bij PB. Maar de retournering en terugstorten van het geld van de bestelling ging makkelijk en werd heel snel uitgevoerd door Perfectly Basics. Ik ga in de toekomst vast wel weer bestellen bij Perfectly Basics, want zij hebben een unieke collectie van diverse merken en een top klantenservice!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE