perfect and by no means basic

quick, correct, diligent, easy to handle and with a special personal touch in all details

Uitstekende kwaliteit Snelle verzending met persoonlijke touch Zeer klantvriendelijk

Snel, mooi verpakt, persoonlijk!

Fantastische collectie! Fijne webshop. Super snelle levertijd! Mooi verpakt, persoonlijk! Perfect!

Nette en snelle service!

De service is erg goed! Snel en altijd mooi ingepakt!

top

hellemal tevreden, bedankt

Netjes op tijd en mooi verpakt.

Grote keuze aan kleding bij klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering. Zorgvuldige verpakking. Persoonlijk woordje van medewerkster is erg leuk.

hele fijne webshop

de mooiste merken; maataanduiding is zeer duidelijk; snelle verzending en handgeschreven bericht erbij maak het openen van het pakket een feest!

Uitstekend!

Mooie kleding, netjes en milieuvriendelijk verpakt met altijd een aardig woordje erbij en ook de retourservice is top!

Altijd zeer tevreden over de service van perfectlybasics.

Je kan erop vertrouwen dat je bestelling snel verstuurd word en dat alles er verzorgd uit ziet.

Tevreden

Fijn alles perfect geregeld.

Top!!

Mooie website, leuk assortiment merken en top service !!

Happy customer!

Responsive, helpful service and above all, really lovely products. Website truly reflects goods and accurate with colouring, that for me is really important. Many thanks Lynda

Lovely colour

Nice and soft fabric, love the colour Sadly already a hole in one of the seams so quality not worth the price

Super snel behandeling

Geweldig!

Goede foto's, goede maattabellen, waardoor het altijd past! Genoeg keuze, mooie spullen.

Mooie kleding, snelle levering, goede service

Helemaal tevreden met mijn mooie nieuwe kleding. Het is erg fijn dat de precieze maten aangegeven worden op de site. Dat maakt online shoppen makkelijker en voorkomt teleurstelling dat iets toch niet past. En alles paste dus!

Snel en hoge kwaliteit

Snelle toezending. Altijd leuke persoonlijke noot in het pakket. Shirts van topkwaliteit (Filipa K.).

Mooie kleding en zeer betrouwbaar

Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering Mooie merken en kleding Perfect verpakt Bij retournering snelle terugbetaling In één woord :TOP WEBSHOP

Hele fijne en betrouwbare webshop

De vele foto’s zijn erg goed en geven een duidelijk beeld van het kledingstuk. Beschrijvingen ook zeer volledig. Levering is snel en ook retourzending gaat vlot. Kortom, zeer tevreden!

Goede producten, snelle service.

Hartelijk dank voor de prachtige Panara loafers!

Tot mijn grote verrassing prachtig paar loafers gewonnen. Ze zitten perfect. Super snel geleverd, zoals altijd!

Fijne site met mooie kleding van goede kwaliteit, PB heeft top service!

Ik wordt blij van de mooie kleding die ik heb ontvangen van PB

Perfect selectie van mooi, hoge kwaliteit basics

Snel afgeleverd and exact wat ik wilde. Ook mooi gepakt met een persoonlijk kaartje.

Geweldige groot assortiment! Top service en altijd dat attente persoonlijke note handgeschreven!

Zeer ruim assortiment! Top service! Persoonlijk handgeschreven notitie in jullie verpakking is attent en maakt PB een persoonlijk bedrijf! Levering mag wel sneller. Maar ik zal bestellen derhalve er niet om laten!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE