Geweldige groot assortiment! Top service en altijd dat attente persoonlijke note handgeschreven!

Zeer ruim assortiment! Top service! Persoonlijk handgeschreven notitie in jullie verpakking is attent en maakt PB een persoonlijk bedrijf! Levering mag wel sneller. Maar ik zal bestellen derhalve er niet om laten!

Toegankelijke website en goede communicatie

Zoals hierboven. Website toegankelijk en duidelijk. Levering volgens afspraak. Mooi aanbod.

Professionele afhandeling en overzichtelijk website

Duidelijk website, geen stunt/aanbiedingen Ruime collectie met goede merken en brede keuze Vlotte aflevering bestelling

Vriendelijk, kwaliteit en uitstekende service!

Het personeel is vriendelijk en altijd geduldig bij vragen. Ze heeft een duidelijke uitleg en/of komt met goede alternatieven. Zowel via chat als mail is er prima contact. PB heeft een mooi uitgebreid aanbod van goede kwaliteit! De artikelen worden uitgebreid omschreven en voorzien van goede foto’s. Inclusief een handig maattabel. De service is uitstekend. Snelle levering alsmede duidelijke communicatie over de levering en retouren. Ook de afhandeling van de retouren verloopt snel. De artikelen worden verzonden in een handige doos met toevoeging van een persoonlijke noot.

Hele goede webwinkel !!

Snel geleverd, en n goede collectie !!

kwaliteit met aandacht

kwaliteit met aandacht

Snelle en goed verzorgde leveringen.

Alle producten die ik tot nu toe besteld heb zijn van zeer goede kwaliteit.

Vind het een fijne (web) winkel met goede service. De handgeschreven berichtjes bij aflevering van je bestelling vind ik ontzettend leuk!!

Goede winkel met een persoonlijke touch.

Ik had een snelle levering. Bij mijn conditioner kreeg ik een handgeschreven kortingscode. De kaart gaf een persoonlijke touch.

Mooie schoenen, aardig kaartje erbij en snelle levering! Dank!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

De kleding wordt de volgende dag bezorgd, er zit een handgeschreven kaartje bij (heel attent!) en indien je iets retour wilt zenden is dat goed geregeld; geen gedoe met formulieren printen, maar sticker erop, retourcode erop schrijven, online aanmelden en klaar. Ideaal!

snelle levering, eenvoudig retourneren en correcte afhandeling

snelle levering, eenvoudig retourneren en correcte afhandeling

friendly efficient service

good

Kleding die ik nergens anders vind.

Altijd snelle levering

Kwaliteitskleding Prima communicatie Snelle levering Retourservice prima!

Altijd op tijd, echt chapeau voor deze firma

Prachtige collectie van goede kwaliteit en super service!

Ik bestel heel regelmatig kleding bij PB. Er is een heel uitgebreide collectie van mooie merken. Snelle levering, persoonlijke benadering en uitstekende service!

Mooie items, snelle service

Al jaren fan van PerfectlyBasics. Prachtige items en supersnelle service!

Supersnelle levering, goede kwaliteit!

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit. Zeer goed verpakt, persoonlijke groet erbij ( handgeschreven! ) Bij retour, ook geen gedoe, gaat makkelijk. Perfecte site, ga door!

perfect!

Perfect geholpen!

Gewoon een hele fijne en goede online winkel

Goede site Hele mooie items Goede foto’s Goede info over de items Super snelle levering Netjes verpakt Onder goede voorwaarden Goede (klanten-)service

prima kwaliteit en klantvriendelijk!

prettig dat je gratis kunt retourneren, dat er snel wordt verzonden.

Super bedrijf op alle fronten!

Prachtige producten, zeer vriendelijk,zeer snelle service, super website!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE