Very good

Beau choix , envoie super rapide et retour facile , merci

Snel en correct

Mooi pakket, lief briefje er bij, snel geleverd.

Goede afwikkeling bestelling

Bestelling , verpakking en retourenbeleid goed

Helemaal niets op aan te merken

Snelle service, eindelijk goed verpakte doosjes, persoonlijk, echt top

Snelle service en blij met mijn aankoop !

Geen klachten , integendeel !

Groot gebruiksgemak, veel zorg besteed aan levering van het product

Verrassend goed

Excellent customer service

Quick delivery and easy to return if needed. Great choice of clothes and accessories.

Top bedrijf

Goede service Komen na wat ze zeggen Mooie spullen Duidelijke retouren service Alles op orde

Snel, professioneel en een vriendelijke handgeschreven kaart bij het pakje! Top!

Betrouwbaar

Snelle, persoonlijke en correcte levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, mooie kleur, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kleur, mooie kwaliteit

Snelle levering!

Overzichtelijke site, mooie looks en combinaties, levering keurig op tijd.

altijd betrouwbaar

Na een tijdje afwezigheid weer besteld bij PB. Alles kwam zoals afgesproken weer op tijd binnen. Retourneren is zeer makkelijk doordat het retouretiket bijgesloten is.

Perfect weer

Zoals altijd keurig ingepakt, en goede kwaliteit kleding.

Snelle en super service!

Zeer snelle levering en super service!

Altijd goede en snelle service!,

Ik bestel regelmatig iets bij PB en het is altijd perfect geregeld.

Perfecte service

Heldere website, duidelijke communicatie over de verzending. De verzending ging heel snel en de bestelde artikelen kwamen zorgvuldig ingepakt aan. Ook bij retour een snelle reactie.

uitstekende service

Sinds jaren bestel ik bij PerfectlyBasics. Ze bieden uitstekende service. Snel en betrouwbaar. Duidelijke informatie en mooie kleding.

Mooie producten en goede afhandeling van de bestellingen!

De kleding wordt goed weergegeven door middel van diverse foto's en daarnaast wordt goed beschreven hoe je het kledingstuk zou kunnen combineren en hoe de pasvorm is. De bestelling is eenvoudig te plaatsen en wordt snel verzonden met een persoonlijk kaartje erbij.

Tot nu toe altijd alles in goede orde ontvangen, het juiste artikel en alles schoon geen vieze kleding of maandagochtendmodellen. Ook met retour geen problemen. PB is een fijne shop. Mooie merken. Kan er voor heel veel terecht! En alles is goed gefotografeerd en realistisch in beeld gebracht! Ook ‘de loop’ in de website is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Feestje voor het modeoog!

PB is mijn favo webshop

Mooi selectie van merken en kleding en dus niet eindeloos online winkelen! Kleinste maat voor mij wel relematig aan de grote kant...

Mooie duidelijke site en goede service

Altijd zeer tevreden over PB. Misverstand bij laatste bestelling over bezorgadres zeer klantvriendelijk opgelost met extra attentie en persoonlijke boodschap van PB voor mijn moeder. Ze was er heel blij mee; en ik ook!

De webshop voor mooie, kwaliteitsvolle artikelen

(bijna) alles wat ik bij PB bestel is een schot in de roos ! Bij het bepalen van de maat wordt ik geholpen door de maattabel, gemeten op elk kledingstuk. Sommige stukken vind ik echt duur, maar er is genoeg in mijn prijsklasse om te kiezen. De pakjes komen snel ( genoeg ) en zijn heel verzorgd. Ook de verzorgingsproducten zijn een ware traktatie in dit corona-tijdperk !

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE