Alles verloopt prima! Bestellen, afleveren en ev retourneren!

Nette verpakking

Heel netjes verpakt, en snel ontvangen. Ga zo door!

Perfecte levering. Mooie artikelen.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Voel me nooit in de steek gelaten, top bedrijf!!

Ze hebben niet altijd mijn maat ( ietsje groter) Maar nooit gedoe over terugsturen . Kwantiteit en serviceverlening zijn geweldig !

Uitstekende webshop, mooie kleding, prima verzorgd bestelproces.

Zie boven

Erg goed

Zeer snelle en goede service

Always excellent

Delivery is always super quick. Product selection is excellent. Return with prepaid tag is definitely a plus (although didn’t have to use it this time :-)). I recommend.

Verrassend positief!

Was op zoek naar een repeat trui niet gevonden stuitte wel op PB en zag daar de sale waarin ik een jurk in mijn maat vond! Vrijdag om 14.00 besteld en zaterdag had ik hem aan! Perfect verpakt met een persoonlijk briefje erbij! Heel leuk! Een aanrader om vaker op deze site te kijken! Compiment!

Alleen maar mooie producten, vlotte levering en met een persoonlijke noot. Perfect, zoals de naam al zegt.

Gewoon top

Snelle levering maar vooral met care. Alles zit mooi verpakt..... Een cadeautje die je uitpakt

Alles goed

Mooie shirts en snelle levering

Zoals steeds MOOIE, degelijke en draagbare kledij die te combineren is met talloze outfits! Zelfs een perfecte levering in Spanje MY HAPPY!!!!! Thx X

Snel en service gericht

Koop al jaren bij PB , goede ervaringen .

Snel en keurig verpakt. Alleen plekje op retourlabel om retournummer in te vullen is veels te klein. Kan dat aangepast worden?

Goed service en prachtige kleding!

De bestelde artikelen worden snel geleverd, retourneren is eenvoudig. Ze hebben mooie kleding van goede kwaliteit. Omschrijving van de artikelen is volledig en duidelijk. In al die jaren 1 keer een “klacht” gehad en dat werd op een fijne manier opgelost. Kortom, PB is mijn favoriete online kledingwinkel!

Puike keuze

Een waaier aan keuze en een erg efficiënte afhandeling van orders.

Buying from Australia is amazing

I am in Australia and having been buying from Perfectly Basics for nearly 10 years. The garment measurements are always right and the shipping is reasonably priced and quick

Zie hier onder..

Ik ben getroffen door jullie persoonlijke note in het pakket. Voelt vertrouwd!

Betrouwbare winkel

Breed assortiment van een van mijn favoriete merken. De juiste maat gevonden. Bestelling goed ingepakt en snel geleverd

De levering duurde best lang deze keer

Mooi truitje in de sale gekocht , maar de levering duurde lang Ik ben er blij mee.... Ik informeerde nog even telefonisch, maar ik vond de telefoniste wat geïriteerd reageren.

Altijd goed

Snel, zorgvuldig en altijd leuk ingepakt. Duidelijke website, uitgebreide collectie. Echt fijne webshop!

Zeer snelle levering en goede merken

Website zeer overzichtelijk, voorraad klopt altijd, meteen de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE