Fijne winkel!

Mooi assortiment, snelle levering en het past altijd door de handige maattabellen bij de kleding op de website. Top!

professioneel

Der site is professioneel in hun presentatie en adviezen!

In alle opzichten uitstekend

x

x

Een goede ervaring

Ik kreeg het pakket volgens afspraak.

Goede kwaliteit en perfectie service

Een webshop met prachtige merken, snelle verzending en makkelijk te retourneren.

Perfect speed and qualitu

Perfect services! Perfect brands and availabilty of sizes.

Super fijne site

Snel, goede service

De perfecte online shop!

Perfectly Basics is mijn nr. 1 webshop. Een prachtig assortiment, handige functies in de webshop (o.a. shop the look in verschillende stijlen) en altijd snel en netjes bezorgd. Ik hoop dat PB nog lang zo doorgaat!

PB is ok maar UPS delivery is een ramp

Ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Afhaal locatie waar UPS pakket brengt bij niet thuis bestaat niet. Vervolgens pakket terug naar distributie centrum. Was wel thuis bij 2e aflevering maar door een zeer ongeduldige bezorger pakketje niet in ontvangst kunnen nemen. Nu wederom hetzelfde probleem, pakketje zou zogezegd zijn afgegeven op dezelfde niet bestaande lokaliseren. Zolang PB met UPS werkt voor bezorging zal ik hier niet snel opnieuw bestellen.

Snelle levering van mooie merkeb

Altijd supersnelle levering van prachtige merken

Best quality

Great selection

Perfect!!!

Snelle levering, netjes verpakt, top

Fijne webshop

Goede kwaliteit, mooi verpakt, snel geleverd, word ik blij van

perfect!

Mooie website, goed assortiment, snelle levering

Fijne webwinkel

Mooie spullen, snelle levering en artikelen zijn ook makkelijk te retourneren mocht dat nodig zijn.

Prachtige kleding en supersnelle levering

Mooie collectie met prachtige tijdloze kleding waar je lange tijd plezier van kan hebben. Supersnelle levering met een persoonlijk tintje

Het mode programma werkt uitstekend!

Snel om te bestellen en snelle levering. Ik had nog nooit wat terug gestuurd, maar dat begreep ik ook snel en dat lukte goed. Kijk nu uit naar een maat kleiner. Het verrekenen gaat zeer soepel. Super hoi, mijn complimenten!!!

Super service

Super service , goed bereikbaar !

snelle service, mooie kwaliteit

Perfectly basics is een website met mooie kwalitatief goede basics. snelle service en goede return policy!

Goede service van mooie kwaliteitskleding

Dik tevreden, mooi en goed verpakt met een handgeschreven briefje erbij, hou ik van! De kleding is erg mooi van kwaliteit

mooi product en precies op tijd bezorgd

ik ben heel tevreden over het geleverde kledingstuk en zal in de toekomst graag weer gebruik maken van deze webshop.

Snelle en zeer verzorgde levering

alle ingepakte artikelen komen als zijnde een cadeau bij mij aan.

Mijn favoriete site als het om kleding gaat.

Mooie, kwaliteitsvolle en duurzame kleding en merken. Zeer goede service .

Vlotte levering en goed verzorgd

Vlotte levering, goed verzorgd, retourzending goed geregeld

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH