Wederom goede ervaring

Kwaliteit en kleur goed, levering perfect

Goede website enorme keuze en diversiteit

Fijn bedrijf, nooit iets negatiefs mee beleefd.

Mooie exclusieve kleding en goed werkende website

Ik koop al jaren veel van mijn kleding bij Perfectly Basics. De kleding is mooi, de foto s op de website laten heel goed zien hoe het produkt eruit ziet. Veel merken zijn exclusief voor PB en dus niet ergens anders te krijgen. Enige kleine punt van aandacht is de levertijd. Als die naar 1 werkdag zou kunnen gaan, is dat helemaal top!

Kleding van goede kwaliteit en uitstekende service

Snelle levering, duidelijke communicatie, makkelijk retourneren en altijd een plezier om het pakket uit te pakken.

mooie kleding maar ik heb veel te lang moeten wachten

De trui die ik bestelde was niet in mijn maat voorradig vanwege een productiefout. Ik heb twee maanden moeten wachten tot hij geleverd werd en toen was er weer vertraging omdat de bestelling niet goed was doorgegeven. De informatie was aanvankelijk goed maar vervolgens moest ik zelf aan de bel trekken om te horen hoe het ermee stond. Er werd wel excuus gemaakt maar ik had een korting op de prijs in dit geval wel redelijk gevonden. De trui is prachtig!

Veel keuze en goede kwaliteit

Ik heb tot nu toe fijne ervaring met bestellingen van PB

Prettige winkel en veel keus. Goede service

Retour was makkelijk en reden dat ik durfde te bestellen

Erg goed

Snel geleverd, mooi verpakt en voelt altijd als een cadeautje. Leuk dat er altijd een persoonlijk en handgeschreven kaartje bij zit.

TOP bedrijf!

Ik heb nog nooit een miskoop gedaan bij PB. Kleding is van zeer goede kwaliteit en past altijd mooi. Ook altijd snelle levering!

Betrouwbare perfecte service

Betrouwbare perfecte service; de kwaliteitskleding komt met zorg verpakt op afgesproken tijd aan, ook goede ruil optie.

PB maakt haar belofte meer dan waar

Mooie UX in de webshop. Snelle levering in aantrekkelijke en degelijke verpakkingen en een leuke persoonlijke touch bij de inhoud. Dat voelt prettig en vertrouwd. Vlotte afhandeling van retouren en duidelijke communicatie per e-mail daarover. En oja, de bestelde jas is echt een schot in de roos. Kortom: warm aanbevolen.

De topper van alle kleding website’s !,

Super mooie website, mooie presentatie van de artikelen, zeer goede omschrijving, duidelijke foto’s, makkelijke te bestellen en betalen en mooi verzorgd en super snel bezorgd, retouren gaat ook super makkelijk, een bedrijf met kwaliteits kleding en andere artikelen, van mij krijgt PB een dikke tien!,

Perfect op tijd

Mooi product

Superb!

Quick shipping to USA! Quality products.

Correct

Snelle levering Goede uitleg en correcte behandeling bij eventuele retour

correct

Snelle levering Duidelijke richtlijnen bij het eventuele terugsturen van een bestelling Correcte behandeling

Amazing!

Pakket kwam snel en efficiënt ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Hoe leuk is dat!?

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH