Excellent

Betrouwbare website: zeer duidelijke foto’s en maten kloppen exact. Er is geen enkele website die hiermee te vergelijken is.

Very happy!

Excellent selection of items, sizes were perfect, really good customer service. Will definitely continue shopping here and Will recommend to others!

Altijd weer een succes

Alles wat ik aanschaf is precies wat het belooft Bezorging super snel

Mooie kleding!

Fraaie site, veel keus, goede merken, snelle service

Snelle levering en verwerking van een retour

Een plezierige website met snel te bereiken klantenservice

Prachtige kwaliteit, goede service

Mooie kleding van de betere merken. Fijne website en snelle levering. Ik loop hier heel graag mijn kleding.

Uitstekende service

Vlotte levering, netjes verpakt. Goede en snelle bezorging bij alle bestellingen die ik tot nog toe heb gedaan. Top!

Fantastisch!

Al bijna vanaf de oprichting bestel ik regelmatig een item bij Perfectly Basics. Inmiddels weet ik wel wat mijn voorkeur merken zijn. Een van mijn dochters is inmiddels ook fan.

Excellent service

Great product and service

Heel goede service

Snelle service , goede verpakking

Helemaal prima

Heel professioneel en correct

Ik vind de site van van PB erg mooi en beeldend. Wanneer je kleding bestelt word je goed op de hoogte gehouden wanneer je het ontvangt. In het ontvangen pakket zit ook nog een persoonlijk briefje. Retourneer je iets dan krijg je onmiddellijk bericht dat het teruggestuurde goed ontvangen is en dat het geld wordt teruggestort. Kortom geweldige service. Bernader

Meer dan prima bedrijf om kleding te bestellen.

Kan niets negatiefs bedenken.

Super webshop

Goede presentatie kleding (meerdere stylingsvoorbeelden en van elk artikel staat de specifieke maatvoering beschreven). Heel veel keuze in diverse merken en super service qua verzending (met een dag kleding in huis) en retour (geld staat vaak na een dag of twee weer op je rekening).

Grote keuze, snelle reactie als maat niet voorradig is. De levering gaat snel,, retourzending prima geregeld. Gewoon heel goed.

Goed aanbod perfecte service

Goede overzichtelijke website, regelmatig berichten met nieuwe aanbiedingen. Snelle levering, goede verpakking, gewoon een perfecte service

Altijd goed ervaringen met PB

Snelle levering met gezellig briefje.

Mooie collectie, prima service, duidelijke website

Ik ben een heel tevreden klant

Prachtige kleding en kwaliteit

Hele prettige en goede service

Uitstekendi

In alles heel goed.

Ik ben al jaren klant en nog nooit teleurgesteld. Alles klopt. Een hele stijlvolle presentatie, gevarieerd assortiment, snelle levering, retourneren klantvriendelijk en duidelijk, kortom: het kan niet beter!

Kwaliteit is hoog van zowel de kleding als de dienstverlening

Mooie merken, goede kwaliteit kleding en betrouwbare dienstverlening

mooie kleding

zeer goede afhandeling