Ik kan het niet anders omschrijven als perfect Snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje erbij

Als mijn bestelling niet past krijg je ook snel het geld terug.

Al jarenlang klant!

Groot aanbod aan basics en mooie stukken voor elk budget. Goede service, overzichtelijke website en duidelijke informatie met mooie foto's over elk kledingstuk zodat je juiste keuze kunt maken. Vriendelijke mensen aan de telefoon en elke keer persoonlijk briefje bij je thuisbestelling.

Ik ervaar PB als een geweldige web shop, die perfect aansluit op mijn kleding smaak.

Het komt er op neer dat ik nagenoeg al mij kleding via PB aanschaf. Mooie merken, snelle levering en snel je geld retour als een item onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoet. Al met al, voor mij een perfecte vervanging voor het tijdrovende winkel in, winkel uit.

Altijd goed!

Snelle verzending, en goede klantenservice.

Service, producten en webpresence zeer goede kwaliteit!

Uitstekende website, mooie en kwalitatief goede kleding en uitstekende en snelle service.

Top service en top kwaliteit.

Prachtige kledingstukken die zeer kundig verpakt worden met een persoonlijke boodschap erbij. Het retour zenden van kleding is een fluitje van een cent. Al met al een van de betere ervaringen die ik heb meegemaakt qua online shoppen.

Gore service en kwaliteit

Snel mooi verpakt en kwalitatief goede producten en een persoonlijke touch…

Snel verzonden in een keurige verpakking

Site met mooie merken en top service!

Ik heb al meerdere keren bij Perfectly Basics besteld, ze hebben een goede collectie van merken en de bestelling wordt altijd snel en netjes verpakt geleverd! Top!

Stipte levering

Uitstekende website, Goede merken, Heel fijn dat er nabesteld wordt

Snel en goed

Snel en goed

Mooie producten

Snelle service en verzorgde verpakking , persoonlijk briefje komt erg vriendelijk over

Opnieuw zoals je het echt wilt, namelijk zeer zorgvuldig!

Zie boven:))

Perfecto

Ik ben al jaren klant en heb altijd positieve ervaringen gehad. PB haar werk gewoonweg goed!

Mooi product en snelle service

Al diverse keren iets besteld en soms ook geretourneerd. Prima service en mooie merken. Geen negatieve ervaringen.

Mooi assortiment, goede service

Ben heel blij met mijn heerlijke overhemdblouse van Closed. Dankzij de opgemeten afmetingen wist ik welke maat ik moest kopen. Communicatie en levering ook prima

Betrouwbaar, klantvriendelijk, houden van snelle actie.

Heerlijk om steeds weer te genieten van alle up-to-date fashion in mijn mailbox. Scala aan merken, maten, must-haves.

Perfect verpakt, goede service & persoonlijk

Mooie collectie, kleding is zorgvuldig en duurzaam verpakt, goede service met retourneren.

PB is al jaren mijn favoriete webshop!

Veelzijdige keus, zowel qua stijl als prijs. Mooie en duidelijke presentatie, vlotte levering en betrouwbaar.

Prachtige kleding, goede kwaliteit

Ik koop al jaren bij PB. Zeker niet goedkoop maar de kwaliteit is top. Soms heb je wel eens een misser, ook in de kwaliteit, maar dat lost de service afdeling echt perfect op. Ik ben fan!

Goed assortiment, perfecte service

Veel keuze uit kleding van hoge kwaliteit en lang draagbaar. Aanvulling met cosmetica, lingerie etc is ook fijn. Leveringen altijd op tijd en snelle vriendelijke respons van de klantenservice

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH