Delivery was a little slow

I love your selection and how your website links the entire outfit so it easy to shop a look ❤️

Prachtig jurkje!

Snelle levering, mooi ingepakt met lief briefje. Prachtig jurkje!

een bederijf waar je op kunt vertrouwen

kleding bestellen gaat erg goed met een vriendelijke kaart erbij. terug sturen kosteloos is ook prima waardoor je minder terughoudend bent iets te bestellen, maar het spreekt ook je verantwoordelijk aan om dat niet klakkeloos te doen. Mooie kleding merken

Trendy vlotte merken

Vooral Japan TKY, Kyra : mijn lievelingsmerken. Heel vlotte, correcte levering en retour. Een bemerking : waarom werken jullie niet ook met "vollere" en iets oudere modellen ?

perfecte service

alles xas uitstekend, goede service

Excellent

Great range of brands, lovely clothes, prompt despatch. My only niggle is postage to the UK seems very high, particularly if what you're buying is light, and it sometimes puts me off.

Altijd weer de leukste mode

top website !!

Hele fijne website, mooie collectie, altijd snel geleverd en zonder probleem retourneren.

Gemakkelijk en mooi aanbod

Mooi truitje gekocht en snelle levering

snelle correcte service met een personal touch

snelle correcte service met een personal touch

Very good

Very good quality and quickly service

Goed spul, persoonlijk en snel!

Je kunt op basis van de informatie en beelden op de website heel goed beoordelen wat de pasvorm is, van welk materiaal iets is gemaakt en vooral ook welke maat je moet nemen. Beter dan bij die automatische maat-services!

Fijnste webwinkel voor mooie kleding

Prachtige merken, snelle levering met een persoonlijke touch en goede service!

PB heeft een mooie collectie, zeer snelle levering je slaagt er altijd.

Uitstekend!

Duidelijke website, snelle levering en (eventuele) retouren snel afgehandeld. Zeer tevreden!

Prima service!

Steeds een aangename ervaring wanneer m’n pakketje wordt geleverd!

snel en efficiënt

het is prettig thuis te kunnen passen en beoordelen of het item is wat ik wil, retouren gaat probleemloos. daarom bestel ik graag bij PB. Naast het feit dat ze prachtige merken in het assortiment hebben. Altijd weer een plezier om de 'etalages'te bekijken!

Prettige website goede merken

Via de website kan ik makkelijk zoeken en dus vinden wat bij mij past. PB heeft voor vele klanten goede keuzes. In diverse prijsklassen en merken. Diverse looms van klassiek tot sportief. Voor elk wat wils. Mocht het toch niet naar wens blijken te zijn is retourneren eenvoudig en snel is de terugbetaling gedaan.

Uitstekende service, ook bij retournering, mooie kleding.

Uitstekende service, ook bij retournering, mooie kleding.

Alles volgens planning

Goed.

Perfectly duurzaam.

Perfectly Basic heeft merken met kleding die stijlvol en tijdloos is, gecombineerd met topkwaliteit. Daar is de prijs ook naar en desondanks ga ik er voor. Met een of twee stukken per jaar bouw ik zo een mooie collectie op en dat draagt bij aan duurzaamheid. Mede door de service beveel ik Perfectly Basis aan; het product is met zorg en aandacht ingepakt en verstuurd. Door de persoonlijke boodschap voelt het een beetje alsof we goede vrienden zijn.

Perfecte service

Mijn bestelling via PB verliep perfect. Had de bestelling een dag later binnen en het pakje zag er mooi en verzorgd uit!

Really good as always

Really good as always

Perfecte onlineshop - mooie collecties - vlotte leveringen - vlotte retours

Heel mooie collecties, alles wordt vlot geleverd, met zorg ingepakt. Eenvoudige retour mogelijk in zelfde verpakking, vlotte terugbetalingen. heel kwaliteitvolle kleding. Een echte aanrader, perfect voor iemand die zelf geen tijd heeft om te gaan shoppen en er toch piekfijn wil uitzien.

Mooie kleding, netjes verpakt, heldere website en informatie over bestelling én retourzending

Zoals de vorige zijn n: ik heb in al die jaren 0 klachten. Alles is altijd correct afgehandeld. Het begint uiteraard met het aanbod van zeer mooie merken. Hoe fijn is het dan als PB ook zeer betrouwbaar is

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH