Geweldig bedrijf

Ik koop alleen nog maar bij Dit bedrijf online Goede service vriendelijk als je iets weten/vragen. Mooie merken maar vooral zoveel keus ik ben er erg blij mee.

Snelle levering, goed site

Duidelijke site, en bestelling wordt snel geleverd en verzorgd verpakt.

Duidelijke site. Snelle levering

Topsite

Uitstekende website, mooie kleding en makkelijk en snel besteld

Fijnste webshop met de mooiste labels

PB staat al jaren voor mij met stip op 1. Mooie labels, perfect weergegeven met alle stukken vakkundig gemeten en uitleg over de stoffen en waslabels. Altijd mooi ingepakt en verzonden met persoonlijke noot!

De bestelling werd stipt geleverd, was perfect verpakt en de inhoud was top.

De bestelling werd stipt geleverd, was perfect verpakt en de inhoud was top.

Mooie collectie en fantastische service

Ik shop het liefste in een winkel, maar als ik wil weten wat er nieuw is dan kijk ik altijd op PB. En dan bestel ik wat ik leuk vind. Voor je het weet is het al bezorgd. Grote collecte, duidelijke foto’s en omschrijvingen. PB straalt daarnaast ook vriendelijkheid uit. Top bedrijf!

Mooie webwinkel voor wie houd van kwaliteitskleding.

Mooie uitgebreide collectie van mooie merken. Goede service en snelle levering.

snelle en correcte bezorging

Mooie producten die overeen komen met met de beschrijving online als ik deze bestel:) Maten wijken soms iets af. Retourzendingen worden heel snel en correct behandeld

Uitstekende ervaring.

Heel elegante, mooie, kwalitatieve slippers. Zouden - indien een halve maat groter - perfect gepast hebben. Het werd ook aangeraden een maat groter te kopen maar gezien die niet voorradig was en ik smalle voeten heb, dacht ik dat wellicht een halve maat groter ook wel OK zou zijn, maar helaas toch net die halve maat te klein. Ik heb de slippers met veel spijt moeten terugsturen.

Perfecte service

retour en terugbetaling zijn perfect verlopen

perfect

snel geleverd, keurig verpakt, helemaal prima

Gewoon goed!, en betrouwbaar.

TOP!!!!!!!!!

Super vriendelijk, snel en overzichtelijk.

Prachtige spullen, goede website en alles is heel goed, nauwkeurig en klantvriendelijk geregeld. Ik kan geen punt voor verbetering bedenken.

Fantastisch bedrijf

Goede service❣️Mooi verpakt Eventueel retour nooit geen probleem

zeer groot en mooi assortiment!

grote collectie, goede omschrijving bij de artikelen en een zeer fijne maataanduiding! Heel belangrijk. Ga zo door en succes!

Prettig bedrijf. Duidelijke, overzichtelijke website. Stuurt spullen snel op, kreeg er een aardig attent kaartje bij.

Altijd mooie items bij PB!

Mooie merken! Snelle levertijd. Lekker Nederlands ook. Voelt vertrouwd.

Erg tevreden

Erg tevreden over assortiment,kwaliteit en goede sale. Artikelen worden zorgvuldig en liefdevol verstuurd. Zeker een aanrader. Opvallend goede zaak.

Fijne site snelle service

Mooie

Kwalitatief mooie producten, maatvoering ook maat 34, dat is vaak niet zo bij de duurdere shops. Snelle levering met een handgeschreven briefje. Het zit in de details.

prima snel mooie collectie

Perfect!

Fast delivery, quality garments and, last but not least, packaging made with love!

Prima service snelle levering

Hemdjes zijn prachtig, gemaakt van zacht materiaal. Zeer tevreden

Snelle levering en mooi product

Mooie kleur en zit comfortabel

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH