Heerlijk winkelen

Enkel lof voor deze on line winkel - prachtig zeer uitgebreid aanbod, - soms wat prijzig maar topkwaliteit en uitzonderlijk mooie kleding die je jaren kan dragen omwille van hun tijdloosheid. - een maattabel die klopt, proficiat! - heerlijk veel inspiratie voor combinaties en stijlen - supersnelle levering - correcte en simpele retournering met snelle terugstorting. - seintje voor terug in stock items is top - leuke zeer nuttige kledingtips

Very good customer service, fast and reliable delivery, exchanges and returns

Snelle levering en altijd kloppend

PB heeft prachtige merken en een duidelijke omschrijving van elk product met veel foto’s. Bovendien wordt elk artikel opgemeten zodat je precies weet of het passend is voor je. En mocht het toch niet bevallen dan is terugsturen geen probleem.

Mooie kleding en goede service!

Snelle service en mooie kwaliteit kleding, ben altijd erg tevreden!

Mooie producten, snel verzonden

Voor de eerste keer geen kleding maar een zonnebril en andere accessoires besteld bij PB. Net als bij eerdere bestellingen komen de producten goed overeen met de presentatie op de website, zijn van goede kwaliteit en is mijn bestelling snel verzonden. Fijne winkel met mooie spullen,

Altijd alles correct.

Altijd alles correct netjes en snel!

Perfect!

Snelle levering. Wanneer (deel van) de bestelling retour wordt gezonden, wordt het geld vlot terug gestort.

Snelle goede service

Korte levertijd, duidelijke communicatie en natuurlijk mooie en leuke kleren!!

Prima bedrijf!!

Ik bestel al jaren bij PB en eigenlijk heb ik tot nu toe niets negatiefs te vertellen. Ze hebben hele mooie kleding, de levering wordt altijd snel in gang gezet en ook nog eens zorgvuldig ingepakt met een persoonlijke touch. Bij retourzendingen wordt adequaat gereageerd door o.a. snel terug te betalen. Ook bij vragen word ik altijd netjes te woord gestaan en denkt men mee. Kortom, een prima bedrijf!

Helemaal top!

Makkelijk bestellen, mooie producten en snelle levering. Tevens een leuk kaartje erbij waardoor het persoonlijk lijkt. Ook retour sturen gaat perfect, zeker met retourlabel erbij en ook nog snel je geld terug.

geweldig!

De bestelde tops en shirts passen perfect dankzij de goede maatvoering. Ben er heel blij mee. Communicatie is ook goed. Ga zo door PB! Mijn favoriete webshop!

Perfectly satisfied!

Hele fijne website, snelle levering en prachtig en netjes verpakt in gerecycled materiaal. Ook bij retourneren perfecte service!

Zeer ruime collectie kleding en goede service

Ik ben al heel lang klant bij PB. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Ze hebben mooie merkkleding en een ruime keus. De service is uitstekend, de website is mooi en duidelijk.

Ontzettend behulpzame klantenservice

Door de drukte i.v.m. de sale kon PB niet voldoen aan de anders zo snelle levering. Daar werd ik keurig van op de hoogte gebracht. Aan mijn verzoek om het pakketje daarom naar een ander adres te sturen werd vriendelijk voldaan. Top service in een drukke tijd!

Mooie kleding, goede service

Verzending is snel en de berichtgeving daarover uitermate correct. Ook fijn dat de kleding mooi en klein verpakt is.

Zeer goede en snelle service

Zie boven

Betrouwbare webwinkel met mooie kleding en een goede bereikbare klantenservice!

perfect

prima, bestelling gaat goed ook bij het retourneren van een artikel!!

perfecte service

zeer aangename ervaring n.a.v. een vlek op een kleedje super attent en nog een leuk jurkje ook

Altijd snelle levering

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, indien retour dan ook een snelle en correcte afhandeling

Fijne leren sandalen

Goede pasvorm, ze lopen prima. Ook voor een middag winkelen.

Top bedrijf

Goede site heel mooi om zo thuis te winkelen en de mooiste kleren uit te zoeken goede service ,En als je iets hebt besteld wordt het zo mooi ingepakt een prachtig professioneel bedrijf erg blij mee

Bestelling was er snel en ik had 1 retour en dat was ook zo geregeld en snel het retourbedrag op mijn rekening. Zo moest iedere webshop werken.

Mooie merken, uitstekende service, snel en vriendelijk.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH