top

snelle levering vriendelijke service, mooie spullen

Wederom geweldig!

Twee items in de sale gekocht: mooi verpakt met persoonlijk briefje. Verder: PB heeft een overzichtelijke website, prachtige collectie; duidelijke omschrijving (ook maat!) Mooie en gezellig kijkende modellen. Ik slaag er regelmatig en n fijne site om te winkelen. Prima en snelle service ook als je eens iets retourneert.

Snelle verzending

Retour ook snel verwerkt

Snelle en vriendelijke service

Snel en persoonlijk. Geschreven briefje bij het pakket. Heel attent

Heerlijke website

Snelle bezorging.ook retourneren verloopt prima. Snelle terugbetaling. Mooie medische kleding. Prettige website. Goed zicht op kleding, ook inzoomen mogelijk.

altijd snel en netjes!

Fijne webwinkel

Perfectly Basics is een geweldige webshop.

Snelle levering en uitstekende service. En heel veel keuze van prachtige merken.

Nog steeds een fijne site

Na zeer lange tijd weer een bestelling geplaatst. In de tussentijd is de site nog uitgebreider en professioneler geworden, met heel veel mooie merken om uit te kiezen. Leuk! Daarbij prettige en goede afwikkeling van de bestelling.

Good service

Xxx

Snelle en correcte levering, prima verzorgd.

Elke bestelling wordt keurig afgehandeld, als klant word je echt verzorgd. Minpunt: ondanks meerdere bestellingen heb ik nog nooit enige vorm van kortingsbon op aankopen ontvangen terwijl je deze wel kan invoeren bij de afhandeling van het winkelmandje. Het geeft geen fijn gevoel te weten dat er andere klanten zijn die hier om welke reden dan ook wel kunnen van genieten.

Super goede service

Een hele goede webshop. Veel verschillende merken en een hele goede, snelle en vriendelijke service.

Aanrader!

Ik vind het helemaal geweldig dat PB elk artikel met de hand opmeet. Wat een service, zo doe je eigenlijk nooit meer een miskoop. En de keuze is reuze!

hele fijne site, prima service !

snelle bezorging van mooie mode, bij retournering snel geld terug gestort !!

Ik vind het een fantastisch bedrijf met mooie kleding en accessoires

Het bestelproces verloopt goed. Levertermijnen worden in acht genomen. De geleverde producten zijn in overeenstemming met de getoonde producten. Kortom: je krijgt wat je wilt en als je toch van mening verandert, is terugsturen mogelijk.

Prachtige items, die in het echt net zo mooi zijn als op de foto’s

PB is voor mij een inspiratiebron en de perfecte webshop om kwalitatieve kleding te kopen. Mooie merken en de duidelijke foto’s zorgen ervoor dat het item in het echt nooit tegenvalt

Snel en goed

Een van mijn bestelde items bleek niet te passen. Dit kon gelijk terug met behulp van een retourcode en binnen de beloofde 3 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Indrukwekkend simpel en klantgericht.

Prima, duidelijke webshop! Snelle en zeer verzorgde levering! Top!

Uitstekende service en mooie kleding

Elke zending is snel en ziet er goed uit. Met zorg gedaan.

Goeie site en snelle levering.

Wat ik soms wel mis zijn de grotere maten, zijn meestal ook tijdens een sale al niet meer beschikbaar.........

Snelle levering en afhandeling

artikelen cq merken die er net zo uit zien als op de site en ook mooi verpkat worden.

Fijn en betrouwbaar!

Fijne en betrouwbare webwinkel! Ruime keuze en snelle levering. Geen gezeur maar een aardig briefje bij je bestelling. Wat een verademing!

Beste webwinkel

De foto's en beschrijvingen van een artikel kunnen niet beter. De maatvoering Per Item is van grote meerwaarde.

Ze doen wat ze beloven.

Als vanouds in één woord top.

Snelle levering in Spanje

Perfectly kwaliteit en service