Vlot en prima

Zonder meer fantastisch

Ik hou van online shoppen (want thuis rustig passen is heel prettig) en ik ben nog geen webshop tegengekomen waar dat op zo’n vriendelijke, efficiënte en betrouwbare manier kan als bij PB. Daarom neem ik de moeite om een uitgebreid review te schrijven. Nooit vertraging, nooit iets kwijt en altijd netjes verpakt. Professionele en persoonlijke service staat duidelijk voorop bij dit bedrijf zonder dat je lastig wordt gevallen met allerlei spam en andere onzin. Lang niet alles wat ik bestel past of staat mij goed, maar terugsturen is nooit een probleem. Ik was al heel lang en blijf nog heel lang fan!

Perfecte verzorgde kleren

Mooie kwaliteit, levering op tijd, en goed verpakt.

Snelle en professionele bezorging en verzorgde verpakking

Goede service, mooi verpakt met persoonlijk berichtje erbij.

Op elk onderdeel goed, 5 sterren!

In december 2011 plaatste ik mijn eerste bestelling. Talloze bestellingen volgde en tot nu toe nog nooit een negatieve ervaring gehad. Denk dat zeker 80% van mijn kleding van PB komt.

Mooi T-shirt en snel bezorgd!

Ik koop graag bij PB, omdat ze mooie merken hebben en duidelijke omschrijving op website!

Zorgvuldig, attent, fijne collecties!

PB heeft een fijn aanbod van mooie merken. De kleding komt goed verpakt met een super lief kaartje erbij. Ik word daar blij van!

Mooie kleding, vriendelijke mensen, snelle bezorging

zeer positief in alle opzichten

Prettige medewerkers, goede service en prachtige collectie.

De service is echt heel goed. De bestelling wordt meestal 1-2 dagen geleverd. De bestelling is heel netjes verpakt. Retour versturen gaat ook heel makkelijk en is ook snel verwerkt.

Mooie materialen

Deventer die gekozen heb zijn prachtig.

Mooie website, perfect geleverd

Op de website kun je de mode items goed beoordelen adhv foto's en uitgebreide beschrijving. Je bestelling ontvang je in een mooie doos, zorgvuldig ingepakt, vergezeld van een handgeschreven kaartje. Dit zijn de details die het winkelen bij Perfectly Basics een fijne ervaring maken. Bij mijn laatste bestelling had ik een item waarvan de maat niet goed was. Ook dat item retourneren/ruilen was eenvoudig.

betrouwbare aantrekkelijke online shop met goede service

ideaal dat de kleding eventueel makkelijk retour kan dankzij meegeleverd label ; )

Snelle levering, duidelijke website

De kledingstukken zijn goed duidelijk op de site en kunnen van meerdere kanten worden bekeken wat prettig is.

Uitstekende service

Snelle afhandeling van bestellingen en retouren. Top bedrijf!

Heel tevreden

Heel tevreden over de snelle levering, ook naar Frankrijk. Broek valt ruim, maar mooi Beschrijving artikelen op de website geeft een goed beeld.

Prima webshop

Mooie kwaliteit kleding.

Besteld en de volgende dag binnen. Netjes verpakten

Super klantgericht

Achteraf betalen als optie zou fijn zijn

Betrouwbaar, een goede site, prima service en vele goede merken!

Zie beoordeling.

Maatvoering en model voldoen aan verwachting Goede kwaliteit

Altijd goed

Accuraat

Snelle levering vlg afspraak.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH