Topkwaliteit

Een aankoop bij PB is altijd een voltreffer. Snel geleverd, goede kwaliteit en de maat is altijd perfect. In al die jaren moest ik slechts 1 keer iets ruilen in een andere maat. En ook dat verliep perfect. De truien van Plein Publique zijn van topkwaliteit!

PB is great

Offers are very cool, shop is easy to handle, delivery and return are uncomplicated

Uitstekend!

Vraag en aanbod perfect op elkaar ingesteld. Doen wat ze beloven!

Vanaf het begin tot de levering aan huis is het geheel goed verzorgd. Wel is er in de praktijk nog wel eens een licht kleurverschil in vergelijking met de kleur op de site.

fijne webwinkel

zoals altijd mooie kleding en snelle levering

Fijne website en hele goede service

De website is overzichtelijk, heel goed te doorzoeken en de service is uitstekend

Geweldig bedrijf, alles top geregeld

Helaas moet ik nog wel eens wat retourneren maar dat heeft meer met mijzelf te maken dan met PB.

Super service

Super service!

Snelle verzending!

Vlotte en goede service. Gevarieerd aanbod

Vlotte en goede service. Gevarieerd aanbid.

Goede kwaliteit en service

Precies zo als je wil dat het id

Duidelijke site, mooie merken, snelle levering en goed retour beleid. Ik word blij van PB

Mooie spullen, goede service

De kwaliteit van de producten is heel goed, de maattabellen, gebaseerd ip de kledingstukken in plaats van op een standaardtabel is fantastisch. Snelle service. Ik bestel al enkele jaren en het gaat altijd foutloos.

super service

heel blij met PB

Wat een sympathieke, professionele organisatie

Wat ik bestelde was snel en super mooi verpakt in huis. Het retourneren was erg simpel en snel geregeld! Dank

Snelle en correct

Goede levering Beleefd Correct

Mooie kleding

Goed aanbod op een heldere website

De mooie merken zijn goed in beeld gebracht dus je koopt geen teleurstelling!

Weer een mooie set, closed flared broek en sweatshirt.

Altijd blij als het pakketje wordt bezorgd van PB

Fijne t-shirts en snelle levering

T-shirts van Closed waar ik al een tijd mijn oog op had laten vallen en in de uitverkoop kunnen toeslaan. Hele mooie geribde kwaliteit.

Mooie merken en een fantastische site!

Mooie merken en collecties waarbij het zoeken op de site erg makkelijk is met duidelijke foto’s en mooi gestyled. Van alle producten zijn de afmetingen beschikbaar op de site. Snelle verzending en goede service.

Door drukte een dag vertraagd, maar zeer goed gecommuniceerd. Daarom ook geen probleem.

Alles is altijd perfect geregeld bij PB

Perfectly everything

Snel ,en erg verzorgd met een persoonlijke boodschap.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH