Snelle bezorgservice. Verpakkingsmateriaal op maat! Goede producten! Heel mooi t-shirt!

Altijd goed

Mooie artikelen en altijd prima service

een hele fijne webshop!

snel en overzichtelijke webshop met fijne merken!

Betrouwbaar

Product voldoet aan beschrijving, snel geleverd. Geen omslachtige retour procedure

Het zit goed en mooie jurk, kleur bruin

Het is wel aan de wijde kant, je moet wel van houden. En met een smalle riem is het ook een vlotte jurk.

good stuffs and quick delivery - trustworthy company

xx

Een geweldige site, waar klasse, kwaliteit en service de boventoon voeren.

Bij iedereen beveel ik deze site aan. De kwaliteit van de producten, de verzorging van de bestellingen en de geboden service is van een buitengewone categorie.

Doen wat ze zeggen. Snel en bij retour geld terug

Persoonlijk, fantastische merken, snelle levering en retourneren geen kosten . Betrouwbaar

Super snel

Zowel de bezorgibg Als ook de afhandeling bij een retour pakket. Top

Goede collectie snelle levering

Alles keurig verzorgd snelle levering en maatvoering is duidelijk en een uitgebreide collectie

shipment has not been delivered

The goods arrived in Melbourne last Monday 27th June and as of today 7 July have still not been delivered I would lke a refund for the postage

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service!

Een online shop die de klant in de watten legt

PB is een online shop met zeer uitgebreid gamma. Ondanks dat de verkochte artikelen hun prijskaartje kennen wegens de vele designersmerken, kan ik toch zeggen dat ook vele gewone merken aan bod komen en dat de sale ook vele zaken aanbiedt. De service verloopt vlekkeloos, en meer nog: de artikelen worden met zeer veel foto’s geïllustreerd, er is een uitgebreide bijkomende productinformatie, men is zeer attent in het contact met de klant, verpakt de artikelen zeer professioneel en netjes, kent een enorm snelle levering en kent tevens een makkelijke manier van retourneren. (Ook gratis) Ik ben dol op deze manier van werken. Zijn hebben respect voor hun cliënteel en mooie kledij en accessoires, het is aan ons om ook deze weg te bewandelen en dit maakt het shoppen tot een eindeloos zeer verleidelijke weg naar aankopen. ;-) Gewoon top! Kristin

Fijnste online winkel

PB blijft mijn favoriete webwinkel. De site is gebruiksvriendelijk, de producten worden mooi en overzichtelijk weergegeven en wie anders dan PB toont haar producten oplopend op kleur:) Eenmaal op de bestelknop gedrukt is het (maar kort) wachten op het mooi verzorgde pakketje, met een handgeschreven kaartje alsof je gisteren nog bij elkaar op de koffie zat. Online winkelen is nooit zo persoonlijk geweest.

Quick and efficient delivery, great selection of products

I am actually quite impressed by the selection and quality of products that you have on sale. Thanks to the model pictures and accurate descriptions it is easy to get an idea of the products in terms of material and fit. I’ve therefore also taken the chance on new brands that I didn’t know before and so far I have not been disappointed.

Perfect!

Prachtige kleding, als een cadeautje verpakt met altijd een persoonlijk kaartje.

perfectly good

zeer betrouwbaar en goede en snelle service

Fantastische service

Ik ben al jaren klant. PB heeft een fijne webshop met mooie merken van goede kwaliteit. Wanneer je iets koopt heb je het de volgende dag meteen in huis. Mooi verpakt met een lief persoonlijk berichtje. En mocht het toch niet passen dan is retourneren geen probleem.

Als altijd prima

De bestelling komt altijd zo snel als beloofd en keurig verpakt met sympathieke notitie. Kleding is mooi en van goede kwaliteit. Geweldig vind ik dat ze de afmetingen heel precies geven. Dat iets niet past komt zelden voor daardoor. Dus nooit mee stoppen. Iets hoeft alleen terug als het niet staat.

Al jaren vaste klant

Een fijne webshop met kwaliteitsmerken, vlotte levering van artikelen en - niet onbelangrijk - een transparant retourproces.

Altijd snelle en correcte levering, het pakket is ook steeds heel verzorgd,met een persoonlijke boodschap, top!!!

Niet voor niets een terugkerende klant. Fijne produkten, website en service

Nu al een paar jaar vaste klant en alleen maar positieve ervaring. Fijne webshop, mooie kwalitatief goede kleding, veel informatie over de kledingstukken en een prettige service.

Great

Great

Jullie hebben merken die ik niet makkelijk ergens anders vind

Het gaat mij vooral om No mans land

Altijd goed

Fijne website, levering en retourservice

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH