Clean basics nicely presented Each article handmeasured Fast delivery - uncomplicated return

Perfect wordt de levering, uitbetaling als het nodig is uitgevoerd.

Nooit geen problemen. Helemaal goed. Als iets uitverkocht is en je geeft door dat je het artikel graag wilt hebben krijg je bericht dat het weer op voorraad is. Is het artikel te klein of wat dan ook stuur je het retour en hebt binnen no time je geld terug. Alles is bij jullie goed geregeld.

Fijne website en uitgebreide collectie

Ik vind mn 1 model echt een ontzettende topper. Ze presenteert de kleding zó goed dat ik alles wil kopen. M'n complimenten voor haar! De kleding wordt sowieso heel duidelijk gepresenteerd met veel foto's.

Heel goed!

Fijn assortiment. Perfecte online service ( ook retourservice erg prettig) Perfecte communicatie

mijn favoriete site vol stijlvolle mode, trendy en classy tegelijk.

Goede en snelle service met een persoonlijke touch

Goed!

Goed!

Snelle service! Mooi ingepakt! Lief kaartje erbij

Altijd perfect

Vlot, betrouwbaar, uitgebreide collectie.

Vlotte levering, correcte terugbetaling altijd binnen de beloofde termijn.

De beste website voor mode in Nederland

Mooie website, mooie merken, goeie informatie over de maten (voor ieder kledingstuk aparte maattabel, iets wat ik echt mis op andere websites) snelle en goeie service, kortom gewoon de beste

Snelle levering, aangename verpakking, ook prettig telefonisch contact!

Positief

Het product komt overeen met het plaatje en de online beschrijving. Ook de bezorging verloopt zoals aangegeven. Er zit een handgeschreven bedankje in de verpakking wat de aankoop net wat extra's geeft.

Mooi assortiment, overzichtelijk en makkelijk te filteren op kleur, maat, merk en type kledingstuk. Zeer nette verzorging en snelle verzending.

Mooie kleding en zeer goede service

Perfectly basic heeft mooie kleding van hoog niveau. Goede kwaliteit en goede service.

snel, correct

snel geleverd. goed product

Perfect!

Snel geleverd, makkelijk retour sturen en de omruiling was ook zo weer binnen. Perfect!

Mooie kwaliteit kleding en snelle verzending.

Bestel al jaren kleding bij perfect basics en heel blij met de spullen en de goede (retour) service

Uitstekend!

Mooie merken, brede sortering, snelle levering en indien nodig, goede retourservice.

Snelle levering en top producten. Ook fijn het persoonlijk kaartje dat je erbij krijgt!

Perfect basic

Perfect basic biker shortje van anine bing!

Snelle levering, keurig ingepakt, Alles correct! Voor mij een blijvertje!

Mooie collectie

Altijd mooie collectie van goede kwaliteit en goede en snelle service!

PERFECTLY PERFECT

Het staat al aangeduid in de naam : it's perfect ! Ruime keuze Snelle levering Mocht het toch niet passen retour gratis en snel verwerkt Een aanrader !

Alles klopt

PB is veruit mijn favoriete shop. Het ruime aanbod, de stijlen, de website, de afhandeling van de bestelling en levering, etc.. alles klopt.

Goeie service!!

Helemaal geweldig

Makkelijk winkelen. Prachtige producten!

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH