Snelle levering. Goed en mooie verpakt.

Prima betrouwbaar bedrijf.

Supermooie rok

Mooie stof, mooie snit

bestelling wordt snel bezorgd

Mensen, zijn vriendelijk en zeer correct. Retourneren is ook geen probleem

goede service, alles correct verpakt.

zoaks boven beschreven.

Prettig en naar verwachting

Groot assortiment goede follow up. Duidelijke omschrijving van producten en kledingstukken

Top service!

Altijd een goede service: duidelijk antwoord op vragen, vlotte en stipte levering, makkelijk om terug te zenden indien nodig.

Inspirerend!

Goede service, retours worden snel verwerk. Blijf jullie looks altijd leuke inspiraties geven.

Altijd even goed

Gewoon zoals het hoort te zijn. Ik ben dik tevreden.

Fantastisch!

Mooie kleding, goede kwaliteit, snelle levering En super geregeld met retourneren !

Aangename website Bestellingen en retour verlopen perfect! Zeer goede en correcte service

Hele goede service, prijs kwaliteitsverhouding goed, levering en retour uitstekend georganiseerd.

Bijzonder tevreden, mooi assortiment!

Altijd snel, nooit een probleem

Heb weer een broek kunnen kopen die extra besteld is bij de leverancier, heel fijn, duurder wel even dit keer, uiteindelijk toch gekomen

Mooie gebruiksvriendelijke website.Prachtige basisstukken!

Tot nu toe geen enkele negatieve opmerking. Ook terugzenden is geen probleem.

Mooie kleding en beautyproducten, snelle levering, goede service

Ik shop graag bij Perfectly Basics, ze hebben mooie merken en inderdaad heel fijne basics. Door de vele foto's krijg ik een goede indruk van een item en ook hoe ik het kan combineren. De informatie is steeds duidelijk en klopt vrijwel altijd. Ook mijn harproducten van bv Oribe en Cristophe Robin bestel ik bij PB. Ze hebben een goede klantenservice en reageren snel bij vragen.

Zeer betrouwbare webshop met ruim assortiment, zowel qua prijzen als qua artikelen

Over ongeveer vijf jaar nooit een negatieve ervaring gehad.

Goede service.

Mijn favoriete webwinkel

Echt mooie en duurzame kleding. Doe zelden een miskoop omdat de afbeeldingen heel goed zijn en de kleding wordt opgemeten. En model Nicole toont de kleding zo goed

Kleding wordt met zorg in gepakt en geleverd!

Helemaal tevreden met afwikkeling van retourneren.

hele fijn webshop met ruime keuze

Heel veel keuze in verschillende prijsklassen. Blinkt uit in maatbeschrijving. Jammer dat er alleen revieuws van producten opstaan van mensen die het gehouden hebben, wil graag juist weten waarom mensen het terug hebben gestuurd.

Fantastisch!!!!

Super leuke kleding van goede kwaliteit! Uitgebreide keus. Snelle levering.

Een aanrader

Betrouwbaar, veel mooie merken, goede service

Heerlijk om altijd bij PB te shoppen. Vandaag bestellen volgende dag in huis maken ze waar

Goede website, uitstekende kwaliteit, persoonlijke boodschap in de verpakking

Zie boven

Snelle levering, mooie kleding/super merken, snelle terugbetaling.

Snel, duidelijk, fijn verpakt en goed retourbeleid

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH