Sinds de vernieuwde website werkt het echt niet meer naar behoren.
Beste M, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij zijn momenteel druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van de website. Daarom raden we je aan om regelmatig een kijkje te nemen. De website zal zo snel dat mogelijk is weer zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, zoals je dat van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, PB Service team.
Item geretourneerd. Kon niet aanmelden voor retourneren. Verwarring omtrent levering. Ineens bleek ook dat er retour kosten worden afgeschreven. Op mijn mobiel vind ik nergens dat het zo werkt. Nieuwe website warrig. Geen fijne ervaring ermee. Hopelijk wordt het beter, op dit moment ga ik de site niet gebruiken en niet aanbevelen.
Hi Hannah, Bedankt voor je feedback. Bij PB werken we keihard om het 'PB-gevoel' en de beleving weer helemaal terug te brengen. We zijn pas een week live en moesten een nieuwe shop bouwen omdat de vorige na 18 jaar niet meer houdbaar was. We hebben enorm veel respect voor jullie als PB-klanten; er wordt op vele afdelingen hard gewerkt aan het hele proces en de nieuwe shop. De shop gaat echt zoveel beter worden, ook al is dat nu misschien nog niet helemaal zichtbaar. Weet dat dit eraan komt, en PB.nl is onze nieuwe volwassen shop na 18 jaar. Samen met ons team voeren we dagelijks verbeteringen door. Wellicht zijn we iets te snel live gegaan na 9 maanden hard werken aan pb.nl, maar de oude shop was niet meer houdbaar. We begrijpen dat dit lastig kan zijn, maar techniek ontwikkelt zich razendsnel. We hopen dat je een paar dagen/weken geduld hebt en ons blijft volgen. Peter CTO (PB.nl)
Al jaren trouwe klant bij PB. Ruime keuze uit aparte merken die je vaak alleen in een klein boetiekje vindt in de smalle straatjes van een stad. Winkelen bij PB voelt alsof je in zo’n leuk winkeltje staat en al scrollend zelf door de rekken gaat. En nu verkopen zo ook nog mijn lievelings spijkerbroeken merk Lois! Ik ben en blijf fan!
Ik vind het moeilijker om door te nemen wat er in de collectie zit. Komt rommeliger over
Hi Fleur, Bedankt voor je feedback. Bij PB werken we keihard om het 'PB-gevoel' en de beleving weer helemaal terug te brengen. We zijn pas een week live en moesten een nieuwe shop bouwen omdat de vorige na 18 jaar niet meer houdbaar was. We hebben enorm veel respect voor jullie als PB-klanten; er wordt op vele afdelingen hard gewerkt aan het hele proces en de nieuwe shop. De shop gaat echt zoveel beter worden, ook al is dat nu misschien nog niet helemaal zichtbaar. Weet dat dit eraan komt, en PB.nl is onze nieuwe volwassen shop na 18 jaar. Samen met ons team voeren we dagelijks verbeteringen door. Wellicht zijn we iets te snel live gegaan na 9 maanden hard werken aan pb.nl, maar de oude shop was niet meer houdbaar. We begrijpen dat dit lastig kan zijn, maar techniek ontwikkelt zich razendsnel. We hopen dat je een paar dagen/weken geduld hebt en ons blijft volgen. Peter CTO (PB.nl)
Easy to order. Fast delivery and beautifully packed! For me it is pleasant to be able to select per brand, size and color. In just a view minutes I know if the item I am looking for is available.
Een mooie selectie aan kleding, goed in beeld gebracht. Ook heel fijn dat de kledingstuks gemeten zijn. Ik koop bijna alleen nog maar kleding bij Perfectly Basics.
Kleding is prachtig. Prijs kwaliteit prima.
Zo fijn om vanuit mijn eigen bureaustoel mooie en tijdloze kleding te kopen. Prima service en in de collectie is altijd wel iets passends te vinden. Vlotte levering en afhandeling van retouren.
Van begin tot eind top!
Mooie kwalitatief hoogwaardige kleding en het bestelproces verloopt vlekkeloos.
Mooie artikelen en kleding en schoenen. Vertrouwde kwaliteit op een paar items na waarvan de elastisine niet lang goed bleef met voorzichtig wassen helaas. De nieuwe site vind ik onoverzichtelijker. De oude site was vele malen duidelijker en eenvoudiger. Ik denk dat mensen het prima vinden als het onveranderd blijft. Waarom iets veranderen als het goed en succesvol is? Dat is mijn enige punt van positieve feedback. Hartelijke groet, K.
Fijne webwinkel met prachtige kleding ,mooie kwaliteit en merken. Snelle levering, en netjes verpakt.
Mooie producten, goede en snelle en persoonlijke service
Bestel met enige regelmaat bij PB: Zeer overzichtelijke en makkelijke site, veel merken, grote collectie en duidelijke omschrijving van de producten. Het bestelde altijd de volgende dag in huis. Van harte aanbevolen.
Prima website met dito producten.
Prachtig vest van Plein publique besteld met mooie korting. Snel geleverd met een lief handgeschreven kaartje, aanrader!
Complimenten hoe deze webshop zich presenteert. Mooie duidelijke foto’s met vaste modellen en vooral hele mooie artikelen. Voor mij staat deze webshop al jaren op nummer 1, ben er heel blij mee.
Telefonisch bereikbaar, mooie kleding, heel verzorgd ingepakt en opgestuurd.
Alles heeft kwaliteit: de kleding, de verpakking en de afhandeling. Ook het contact met de klantenservice is snel en plezierig.
Klantgericht! Verzending en retourbeleid uitstekend!
Eigenlijk hetzelfde als vorige beoordeling. Eerder onderscheidend door maatvermelding model, leuke beschrijving product, handmatig opgemeten afmeting van ieder kledingstuk. Met ingang van nieuwe website verdwenen, echt een misser. Inderdaad is ook persoonlijke bestelhistorie niet meer zichtbaar. Nieuwe website nogal strak en onoverzichtelijk. Pluspunten: snelle verzending, retour(betaling) snel en zonder kosten.
Beste Inge, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij zijn momenteel druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze nieuwe website met handige functies, waaronder de favorietenlijst en de maattabel. De website zal zo snel dat mogelijk is weer zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, zoals je dat van ons gewend bent. Bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, PB Service team
nu met de nieuwe website mis ik de maten, het overzicht, de goede beschrijvingen. Nu is de info hetzelfde als bij andere websites, oude bestellingen zijn verdwenen net zoals je favoriete items.
Beste Maartjen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij zijn momenteel druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze nieuwe website met handige functies, waaronder de favorietenlijst en de maattabel. De website zal zo snel dat mogelijk is weer zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, zoals je dat van ons gewend bent. Bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, PB Service team
De producten van PB zijn zo uniek en van goede kwaliteit dat het zijn prijs dubbel en dwars waard is.
Zie vorige tekst groetjes Liza
Mijn ervaring is zowel bij bestellen of terugsturen prima.