Top bedrijf met goede service en ze geven je het gevoel dat je de enige klant bent.

Je krijgt altijd alles keurig verpakt binnen en door post NL op de aangegeven tijd! Retourneren is ook makkelijk en financieel wordt het ook keurig afgewerkt! Het persoonlijke briefje erbij maakt op internet kopen ook veel goed!!!

Top collectie en super snel bezorgd

Mooie basics, snel bezorgd, goede service, goed retournerend

Nooit problemen

Koop al jaren bij perfectly basic. Nooit problemen ondervonden. Hebben mooie en goede kwaliteit. Bij retour duren terugbetalingen nooit lang.

Snel, zeer klantvriendelijk en mooie spullen

Altijd snelle levering en goede service. Ik ben zeer tevreden en kan PB iedereen aanbevelen.

Uitstekende webshop

Heel veel keuze en snelle levering

Snelle aflevering en goed verzorgd!

Zie boven

Hoge kwaliteit

Levering ziet er altijd mooi uit, retourservice werkt perfect, website ziet er goed uit.

mooi vest

Mooi vest, wat wijder, te gebruiken als jasje. Altijd mooi verpakt en snel binnen.

Snelle reactie op de webshop, snelle bezorging, netjes verpakt, mooie spullen. Mijn favoriete webshop!

Geweldig!

Service is heel erg goed. Ik vond de kleur van mijn trui anders dan verwacht. Retour is gratis en zeer snel te realiseren. ( een code invullen)

Goede service bij omruilen

Ik had 2 t-shirts besteld, van één ervan was de kleur een tint donkerder dan op de foto leek, dus die heb ik omgeruild tegen een t-shirt met een lichtere kleur. Zeer makkelijk daarbij was dat je het retourbedrag niet terugbetaald krijgt, maar dat het meteen besteed kan worden aan het nieuwe shirt.

Snelle bezorging

Fijn,dat de producten van Laouita worden aangeboden.

Zoals altijd uitstekend

Ruim aanbod, goed gepresenteerd, snel bezorgd.

Mooie producten, snelle en verzorgde levering

Betrouwbaar bedrijf met een groot scala aan producten die waarheidsgetrouw worden gefotografeerd en beschreven. Maattabel is ook heel praktisch.

Efficient, prettig, persoonlijk!

Heerlijk snel, alles correct, met een persoonlijk briefje, helemaal goed.

Mooie kwaliteitskleding en goede service

Ik winkel graag online bij PB. Er is veel om uit te kiezen. Fijne merken en goede service

Groot assortiment, mooie spullen door mooie modellen geshowd. Presentatie uitgebreid. Erg plezierig uitzoeken. Snelle levering. Retourneren simpel.

Mooi en zeer goede kwaliteit !! TOP.

Mooie Stijl . Zeer goede kwaliteit. Kleding en schoenen . Een Topper !!

Mooie en snelle service

Met zorg ingepakt en snel geleverd. Prima ruilservice ook.

Snelle service, mooie kleding. Dank! Ziet er keurig uit allemaal. Absoluut een aanrader. Een tip: vraag aan klant of verpakking gebruikt mag zijn. In deze tijd belangrijk. Scheelt hoop karton.

Moiety trui en juiste grootte!

Mooi materiaal en perfecte size!

Mooie merken, alleen jammer altijd super snel erg wat ik mooi vind. Snelle bezorging en als er iets mis mocht gaan Sirius snelle oplossing en meedenkend. Ik shop hier erg graag!

Große Auswahl, gute Beschreibung

Schnelle Lieferung, mußte den Artikel leider zurückschicken, da die von mir bestellte Größe nicht passte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede hulp bij zoektocht