Mooie kleding en goede service

Al jaren koop ik mijn basics bij Perfectly basics. Goede kwaliteit en grote keuze.

Vlot prima en persoonlijk ingepakt

Echt een hele fijne website met prachtige merken

Goede foto’s en omschrijvingen. Fijn zoeken op maat en kleur.

Snel en klantgericht

Heel fijn bedrijf, snelle levering, prachtige kleding

PB stelt nooit teleur

Mooie collecties. Zeer snelle en goed verzorgde levering.

Super service

Altijd snel en keurig geleverd. Fijn bedrijf met mooie website.

Uitstekend in alles

Fijne site, steeds weer veel nieuw, duidelijk gepresenteerd, snelle levering en mooi verpakt. Terugsturen is ook goed geregeld. Ik heb er niks op aan te merken. Blij mee.

Alles ging zoals het moet gaan

Niets wat me tegen is gevallen

Topwinkel

Altijd correcte en snelle levering. Retourneren gaat ook heel makkelijk. Een leuk briefje in het pakket maakt het af

Correcte en vlotte levering.

Helaas was de door mij uitgezochte blouse te krap. Het retourneren is zeer klantvriendelijk georganiseerd. Ook het bedrag van de retourzending was vlot teruggestort. Complimenten!

Nooit teleurgesteld

Kleding is altijd wat ik ervan verwacht, perfect!

Perfecte service en mooie kleding

Diverse kledingstukken besteld. Snelle levering, heel mooi verpakt en een persoonlijke kaart erbij: heel attent. Mooie kwaliteit kleding.

Super service

Snelle levering en prachtige producten

Persoonlijke en waanzinnige service!

Al lang een trouwe klant, zelfs vanuit het buitenland. Altijd goede persoonlijke service en prachtige kleding van mooie kwaliteit!

Kwaliteit

Mooie kleding van goede kwaliteit en snelle levering.

Fijne thuiswinkel !

Super snelle service ! Snelle levering en retourneren geen probleem. Terugstorten binnen een aantal dagen.

Alles is top verzorgd en voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Jammer dat het bij maat 44 stopt doorgaans

Ik heb maat 46. Ben inmiddels wat ouder, maar ik hou van mooie kleding. Met de steeds dikker wordende jonge vrouw verbaas ik me dat maat 46 EU meestal niet geleverd kan worden…door dé merken.

Mooie kleding

Goede ervaringen koop hier al jaren.

Grote keuze, duidelijke beschrijving van het product, Goede kwaliteit, mooie merken. Service uitstekend!

Goed advies snelle levering

Ik werd goed geadviseerd de afhandeling als iets niet goed is weet ik uit ervaring dat dat altijd snel en netjes is.

Heel goede en snelle service, ook bij het zoeken van contact

Duidelijke site en alles is goed terug te vinden in je eigen gegevens en overzichten. Goede service en snelle service. Altijd netjes en persoonlijk verpakt. Duidelijke en makkelijke site. Retouren goed geregeld. Mooie kwaliteit kleding en schoenen. Een echte aanrader!

Customer orientated in all aspects

Fast and efficient service. Always reliable

Altijd goed

Fijne site, mooie kwaliteit. Goeie service

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH