Zeer goed assortiment

Mooie kleding, Modern, Soms wel aan dure kant Goede snelle levering Helemaal top

Vlotte en correcte service

........

Positief

Snelle levering en correcte afhandeling.

Uitstekende webshop! Hoge kwaliteit!

Prachtige merken, prima prijs/kwaliteit, snelle verzending en zorgvuldig verpakt met een vriendelijke, persoonlijke boodschap. Retour is ook supermakkelijk! Niets dan lof dus!

Steeds een heel correcte en snelle service!

Hele fijne online winkel

Goeie service en mooie, kwalitatief goede kleding en accessoires.

Zeer mooie rok

Past heel mooi en zit erg comfortabel. De hoeveelheid pasfoto’s op de site van PB helpen wel de keuze te maken. Ondanks de redelijk hoge prijs ben ik een fan van Norma Kamali basics. Met mijn maat 48 is het niet evident om flatterende kledij te vinden. Haar basics slanken optisch af. Blije klant!

Uitstekende service

Snel, producten zoals omschreven op de website, fijne site

Er zou wat meer aanbod van extravagante merken moeten zijn.

Perfectly Basic verzend snel en heeft een goede klantenservice, de kleding valt vaak wat tegen en dan met name de stof die af en toe wat goedkoop voelt en valt. Desondanks is PB een prettige webwinkel, persoonlijk zou ik graag wat meer kleding willen zien in het bovenste segment, bv. Dries van Noten etc.

Top bedrijf , super snel en items mooi, verpakt

Zeker aanbevelen

Snelle levering, goede communicatie en makkelijk terug sturen als het niet past

Betrouwbare Website , altijd snel en goed

Aanrader

Hele fijne webshop met mooie kleding, schoenen en meer. Snelle verzending en heel fiin, je kunt zelf ook je bezorgdag uitzoeken. Altijd met zorg ingepakt. En als een keer iets terug gaat ook een snelle afrekening. Aanrader!

Prima webshop

Goede service, snelle en nette levering, veel keus, altijd de laatste nieuwe collectie direct zichtbaar. Kortom top!

Swift delivery

Easy shopping, extensive range and quick delivery to my home

Professionele organisatie

Snelle ontvangst, goede verpakking en duidelijke instructie wat te doen bij retourzending.

Alles wordt snel en zeer verzorgd geleverd

Al enige jaren bestel ik bij P.B. nog nooit een probleem gehad, zeer professioneel bedrijf, mooie kwaliteit en zeer verzorgd.

Snelle levering, verzorgd verpakt

Meerdere malen besteld bij PB, steeds goed ervaring

Zeer goed verzorgd en goede service

Artikel zorgvuldig ingepakt en met persoonlijke touch. Zeer goede retour service. Heel fijne site om mooie aankopen te doen

uitstekende service, vriendelijk en snel

De laatste keer dat ik iets bij Pb bestelde, bleek het niet goed te passen. Ik heb het kledingstuk geretourneerd, heel gemakkelijk, en kreeg binnen enkele dagen ook mijn geld retour. Snel en simpel. En dat wekt vertrouwen. Ik bestel net als eerder in het vervolg graag weer iets bij deze winkel.

Altijd prachtige en goed geleverd en eenvoudig retourneren.

PB heeft veel mooie merken en ik bestel regelmatig dingen. Die worden altijd geleverd in een mooie doos met persoonlijke kaart en in dezelfde doos kan ik makkelijk retourneren als het niet goed is. Het geld staat binnen een aantal werkdagen op je rekening.

Prettige service

Ik ervaar het online winkelen als zeer prettig, klantgericht met een persoonlijke benadering. De site van PB is heel gebruiksvriendelijk. Snelle bezorging, binnen 1-2 werkdagen. Producten zijn goed verpakt, gemakkelijk te hergebruiken bij retourzendingen.

fijne website mooie producten

Er worden mooie items verkocht bij perfectly basics. snelle en prima service

Fijne webshop

Overzichtelijke website, het wordt netjes en snel verzonden.

Mooie kleding dat met veel zorg en liefde wordt behandeld en opgestuurd.

Mooie kleding, met liefde verpakt en opgestuurd. Altijd weer een feestje om de verpakking te openen en het kaartje te lezen. De kleding is altijd keurig opgevouwen. Verder een goede service en het retourneren gaat makkelijk en netjes.

Kwaliteitskleding met een snelle en verzorgde bezorging.

Mijn ervaring met PB is ronduit positief. Een goede service. Mooie kleding. Een goede beschrijving van het kledingstuk wat de kans op een miskoop kleiner maakt. Mocht het toch niet bevallen dan is retourneren heel klantvriendelijk en het geld binnen de afgesproken termijn weer teruggestort.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH