Uitstekende service

Snelle levering altijd met persoonlijk kaartje. Indien retour dan volgt ook snelle afhandeling en terugbetaling

Beste website op gebied van fashion

De beste website op gebied van fashion, mooie merken - zowel de duurdere als de goed betaalbare -, mooie presentatie op de website, duidelijke informatie met betrekking tot maatvoering; snelle en attente levering en makkelijk te retourneren.

Super fijne website

Ik vind vooral het style advies erg fijn. De collecties zijn zorgvuldig uitgezocht. Service is goed geregeld

Bloesje gekocht maar toch niet mijn stijl. Retourneren zonder problemen, goed geregeld!

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

Snelle afhandeling, mooie producten

Blij met mijn 'little blue dress'!

De webshop is helder en gedetailleerd. Het bestellen en verzenden verliep makkelijk en vlot. Van begin tot eind een soepele ervaring, ook met retouren.

Super mooie broek

Echt een heel mooie broek met een glans en zit heerlijk. Heel fijn dat er ook zakken inzitten. Kan zowel sportief als netjes gedragen worden met een colbertje.

zorgvuldig en betrouwbaar

xx

Goede shop

Snelle levering en mooie artikelen

Professional

PB is een hele goede webshop, Ze zijn snel en attent en natuurlijk mooie merken.

Snelle levering, mooie kleding

Mooie kleding en snelle goed verzorgde verzending.

Ze zijn heel correct, en een vlotte service

Verzending en afhandeling is goed geregeld. Prima service!

Uitstekende service, op persoonlijke email wordt geregeerd. Retourneren en afhandeling heel goed.

Nette en snelle levering

Altijd snel en persoonlijk..

Veelzijdige winkel, mooie kleding, zeer klantvriendelijk

Perfectly Basis is voor mij een van de beste online winkels met mooie kleding. Snelle levering, een goed en snel retourbeleid.

Misschien perfect ;). Nog geen ervaring met retourneren maar verwerken van de bestelling is top.

bestellingen komen zoals afgesproken op tijd en ook bij retourneren nooit problemen ondervonden

Goed verzorgde webshop met fijne basics en prima service

Ik ben meer dan 10 jaar klant bij PB en koop er bijna al mijn kleding. Pluspunten: goed verzorgde webshop met goede productbeschrijving, Goede service, zoals snelle verzending, afhandeling retouren.

Veel keuze. Perfecte afhandeling. Maken retourneren makkelijk.

Mooie kwaliteit spullen

Ook als iets niet goed past is retourneren simpel en krijg je snel je geld terug. Goede service

Altijd snel geleverd. Top kwaliteit

Fijne online shop

Mooie collectie en duidelijke website. Fijne basics gevonden van goede kwaliteit. Snelle levering en correcte retour/omruil voorwaarden. Super blij met mijn aankopen!

Prachtige collectie

Snelle bezorging en mooie kleding weerontvangen.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH