Kwaliteit en service online

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit. Meerdere voorstellen om kleding te combineren.

Heel fijne webshop. Goede service.

Wordt altijd heel netjes ingepakt Echt een kadootje. En omruilen of retourneren wordt altijd perfect afgehandeld Mooie merken goede kwaliteit Kortom een tevreden klant

Mooie site, goede merken. Verzending en eventuele retouren worden altijd goed verzorgd.

Blij met het vest van KYRA

Wat you see is what you get

Naast de mooie collectie zijn de foto’s en beschrijvingen top. Zodat het net is alsof ik het in een winkel kan zien en passen. Ik heb hekel aan retour sturen en dat hoeft ook niet! En vergeet niet de levering service, je kunt de dag ervoor nog een outfit bestellen voor de volgende dag. Hoe jullie het doen weet ik niet, maar het is fantastisch.

Mooie webshop

Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijk woordje erbij

Zorgeloos

Snel geleverd Goede retourservice Fijne website

vlot verstuurd en netjes verpakt

Wat een topbedrijf zijn jullie, alles klopt!!

Supersnelle levering, lief briefje erbij, ik word er blijk van! Helaas moest mijn gekochte broek terug, omdat het model niet bij mij paste. Maandag teruggestuurd en woensdag stond het geld weer op mijn rekening!! Fantastisch!!

Echt top!

Perfect!

Snel geleverd, keurig verpakt, bestelling stelt niet teleur - comfort beschrijving - en als altijd weer voorzien van een persoonlijke noot!

blij

gewoon blij met dit bedrijf, , vlug, netjes, attent,

Zeer positief

De kleur rood van de broek op het plaatje kwam overeen met de werkelijke kleur. Lastig om echt helder rood te vinden en deze kleur was perfect. Verder keurig verpakt en snel bezorgd. Heel tevreden!

Alleen maar ZEER positief.

Perfecte service, de gewenste kledingstukken worden op de aangegeven tijd geleverd, financiële afwikkeling subliem. Retourneren simpel, informatie hieromtrent duidelijk. De kleding aantrekkelijk in beeld gebracht, gewoon lust voor het oog! Vanaf het moment dat ik kennis heb gemaakt met PB, ben ik een grote fan en kan geen betere site vinden. Ik word blij van de berichten en heb ook geregeld in de SALE prachtige, scherp geprijsde items “gescoord”. Kortom, ben ZEER tevreden.

Perfect!

Perfecte spullen en perfecte service!

Perfect verpakt en snel geleverd

Fijn shoppen

Altijd fijn shoppen bij Perfectly Basics. Vlot verzonden, goed verpakt. Al jaren een tevreden klant bij PB

Super!!!

Mijn artikelen besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. Ik vind ook fijn dat jullie zoveel merken verkopen. Zo vind ik altijd een passende outfit.

Kwaliteit

Goede, snelle verwerking. Mooie collecties en leuk om te shoppen op de websites met goede foto’s van de kleding.

Mooie kledij met een zeer goede service

Ik ben al jaren klant doordat ze een heel mooi assortiment van kleren hebben met een goede kwaliteit. Service is echt top ! Enige minpunt is dat kleren (zelfs kleinste maat) soms te groot zijn, maar dat zal dan eerder liggen aan feit dat ik klein ben.

Fijne, overzichtelijke website

PB heeft een een overzichtelijke website. Wat ik vooral fijn vind is de hoeveelheid foto's zodat het kledingstuk of accessoire goed in beeld wordt gebracht. Het aantal items dat retour gestuurd wordt is daarom ook minimaal.

Prima service en snelle afhandeling.

Snelle levering, retour snel verwerkt en mooie kleding!

veel keus, snel, helder.

Uitstekend bedrijf, goede service en mooie kwaliteit.

Prachtige producten en alleen maar goede ervaringen met PB. Diverse producten gekocht waar ik veel plezier van heb.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH