Heldere overzichtelijke site en goede looks /update s

Prima! Snel geleverd. Mooie service dat retouren gratis zijn. Hierdoor kom ik terug

Fijne communicatie

Fijne communicatie

Snel en liefdevol

X

Goeie webshop.

Hele fijne webshop, snel geleverd!

Geweldige service

Een mooi aanbod van goede kleding en een hele goede service.

Perfecte service

Altijd snelle bezorging en bij eventuele retours perfect afgehandeld

Super service en doet wat het belooft

“ Super service en doet wat het belooft

Mooie collectie van goede kwaliteit

Snel en vlot

Geweldig bedrijf

Niets dan lof over dit bedrijf. Mijn ervaring is goed in alles van het bestellen leveren niet goed geld terug dus geweldig.

ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst, voel me weer op en top vrouw!

mooi product, goede pasvorm, snel en netjes bezorgd, mooi verpakt

Vriendelijk telefonisch geholpen en snelle bezorging

ik beveel PB aan

heel erg tevreden

Ik vind dat de kleding heel goed te bekijken is op de website door de vele foto's. Verder is er altijd een snelle levering en de kleding wordt mooi ingepakt

Geweldige uitgebreide keuze. Altijd de nieuwste mode.

Zeer goede service, snel en netjes.leuk een persoonlijk afz.briefje..

Mooie basic kleding

Bij Perfectly basics koop je (de naam zegt het al!) mooie tijdloze kleding van goede kwaliteit. Tijdloos en altijd mooi. Goede service, een persoonlijk kaartje erbij en snelle levering.

prachtige merken en goede service

website werkt handig en levering en retour erg efficient

Altijd keurig verpakt, netjes op tijd en prachtige producten!

Schitterende producten en een soepel en keurig bestelproces. Altijd op tijd geleverd en super mooi ingepakt met persoonlijk briefje.

Snelheid waarmee er gehandeld wordt

Het is niet alleen de snelheid waarmee jouwe bestelling wordt bezorgd maar ook de mooie producten die ze verkopen.

Bestelling snel ontvangen

Bestelling snel ontvangen

Snelle levering, mooie kwaliteit en fijn dat je zonder problemen kan retourneren

Goede communicatie, correcte en vlotte levering.

Goede communicatie, correcte en vlotte levering. Netjes verpakt.

zeer correcte en vlotte service

zeer correcte en vlotte service. Alles zoals vermeld uitgevoerd. En ook een retour wordt correct en vlot afgehandeld Waren alle webshops maar zo :-)

Fantastische webshop met mooie kleding en accessoires.

Ben altijd heel blij met PB. Mijn enige grote wens is nog dat ze gaan samenwerken met een achteraf betaalservice als KLARNA of Afterpay. Ik bestel vaak 2 maten omdat ik tussen M en L zit, dit kost meteen zoveel geld. Ook zou het fijn zijn als jullie FITFINDER zouden gebruiken. Makkelijker dan al die afmetingen te bekijken. En blijf alsjeblieft versturen met PostNL!!!!

wordt snel geleverd

wordt snel geleverd

Goede en snelle service op mooie kwalitatieve en in trend kleding

Perfectly Basics heeft mooie en draagbare items, altijd van goede kwaliteit. Altijd zeer on trend, maar tevens duurzaam. Service is altijd goed. Zeer consistent.

Quick delivery

Great service