Mooie merken

PB heeft mooie merken en een uitstekende service

Altijd keurig verzorgd

Goeie snelle service

Goeie service veel keuze

Goede site, prima levering

Super mooie kleding

Perfectly Basics is altijd goed bereikbaar voor vragen en advies. Retouren zijn snel verwerkt. Producten zijn super!

Heel correct

Vlotte levering en mooie kledij

Het product kwam overeen met de foto’s qua maat en structuur.

Duidelijke foto’s van de producten zodat ik het product van alle kanten kan bekijken. Beschrijving van de producten zijn informatief en voldoen aan mijn verwachtingen. Het bestellen gaat vlot en retourneren ( wanneer nodig) gaat makkelijk.

Super netjes verpakt en vriendelijke noot

Altijd goed!

Tot nu toe altijd snelle levering. En op de site alles makkelijk te vinden en prima merken!

Altijd goede, snelle en super service

Ik ben al jaren fan van Perfectly Basics. Het is mijn favoriete webshop.

TOP

Mooie merken. Snelle levering, verzorgde verzending, goede communicatie én perfectie afwerking!

Goede en snelle service.

Makkelijk en eenvoudig om te bestellen, snelle en correcte levering, goede merken.

altijd goed en betrouwbaar

Snel, betrouwbaar, mooie producten

Goede webwinkel, aanrader.

Ruim assortiment, snelle levering, perfecte service met altijd een vriendelijk briefje bij de levering. Echt top.

Ik heb voor het eerst een site gevonden met een kledinglijn die me eigen is. De service is ook super, snelle levering en geen gedoe. Ik moet alleen wel een poosje sparen eer ik een stuk kan kopen.

Prima service, mooie kwaliteit

kwaliteit

kwaliteit, finesse, betrouwbaar

Lovely items together with excellent service

I was a little worried about placing an order from the uk but I received excellent communication from customer service who were able to sort out the import tax payment. Delivery was fast and the items were beautiful so it was well worth it!

Goede collectie, goede service

Goed zoeken in de collectie gaat makkelijk. De service is uitstekend en de communicatie evenzeer.

Prachtige kleding van hoge kwaliteit

Iedere aankoop is weer een feestje. Ja de kleding is vaak iets duurder, maar blijft ook heel lang mooi en is daardoor duurzamer. Een heldere site met veel opties en waarin je gemakkelijk je voorkeuren kunt aangeven. Fijn dat de kleding op veel foto's gepresenteerd wordt. Wat ik wel een aanrader zou vinden is om de kleding op verschillende modellen (van maat 36-42 of nog meer) te tonen. Dat geeft een realistischer beeld dan model X met lengte Y en maat S.

Topservice!

Altijd snelle levering, gratis verzenden en retourneren en altijd persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Helemaal goed

De kwaliteit van de kleding is prima. En dat alle kleding wordt opgemeten, helpt enorm om de goede maat te nemen. Ook de beschrijving bij de kleding voldoet goed. Een extra filter, zoals taillehoogte, zou voor mij handig zijn.

veelzijdige keuze !

Altijd weer zeer veelzijdige keuze !

Alles verloopt prima! Bestellen, afleveren en ev retourneren!

Nette verpakking

Heel netjes verpakt, en snel ontvangen. Ga zo door!

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH