Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijke service. Het assortiment en de verpakking worden positief genoemd, met enkele opmerkingen over retourneren en maatvoering. De ervaringen verlopen over het algemeen soepel, met ruimte voor verbetering na aankoop.
Tot mijn spijt heb ik een hele slechte ervaring Soft Touch Ronde Hals Longsleeve Marine shirt bestelt in maat 2 wat krijg ik thuis bezorgd maat 3 wat in het shirt zelf stond maar op het kaartje een sticker geplakt met de maat 2. Ik bestel de shirts al jaren dus ik weet niet beter dat de maat goed is trek het kaartje eraf en gooi de doos weg maar bij het aantrekken van het shirt zag ik dat het te groot was dus keek ik naar de maat en jawel maat 3 contact gezocht kon een compensatie krijgen van €16 belachelijk shirt kostte €80 kijk ik later op de webshop blijkt de het shirt niet eens voorradig te zijn dus dan begrijp je wel hoe het is gegaan maat 2 was er niet dus pak maar een maat 3 en plak er een sticker op met maat 2. Hoe laag kan een bedrijf gaan heb er vele jaren met plezier bestelt op aanraden van vriendinnen maar niet meer.
30 June 2026
Lenny
Delft
Broek is mooi van kleur en model zit goed
29 June 2026
Letitia
Hilversum
Zeer snelle levering, keuze van betalingen
Angelique
Hoofddorp
Wat PB betreft, easy om dingen te retourneren. Goeie sales. Wat Kiyoh betreft : grijze mini-lettertjes zijn schier onleesbaar. dat kan duidelijker.
Loes
Amsterdam
Zie bovenstaande
Myrna
Laag Zuthem
Prachtig, ik ben zo blij dat jullie weer bestaan. EN dat jullie achteraf betalen mogelijk maken.
Julika
Bilthoven
Fijne online winkel, mooi en goed assortiment kwaliteitskleding. Ga zo door!
Lia
Bladel
dit keer toch wel een minpuntje..helaas was de bestelde broek gedragen (niet gepast maar echt gedragen). De broekband was echt smoezelig en de broek zichtbaar gedragen. Teleurstellend.
24 June 2026
Marleen
Rotterdam
Mooie dag merken, overzichtelijk website en snelle levering!
21 June 2026
Angela
‘s-Hertogenbosch
Mooie jurk
17 June 2026
Doke
Eindhoven
Mooie artikelen en keurige verpakking met berichtje erbij. Prettig personeel die probleempjes snel oplost. De prijzen liggen best hoog maar er zijn regelmatig aanbiedingen. Ik ben fan!
8 June 2026
Marianne
Oude Tonge
Veel inspiratie doe ik hier op. Blij dat hij weer terug is!
6 June 2026
Helga
Delft
Goed assortiment, mooie merken. Soms problemen met levering door PostNL.
3 June 2026
Claudia
Amsterdam
Beste Claudia,
Bedankt voor uw review! Leuk om te lezen dat u ons assortiment en onze merken waardeert. Jammer dat de levering via PostNL niet altijd soepel verliep. We hopen dat uw bestelling uiteindelijk wel goed is aangekomen en zien u graag terug in onze webshop.
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, had ik toch twijfel over de juiste maat en heb ik via de site de klantenservice gecontacteerd. Voordat de bestelling verstuurd werd kreeg ik netjes een serieus antwoord en op mijn akkoord werd dezelfde dag de bestelling verzonden en had ik die de volgende dag al in huis. Top!
3 June 2026
M.
Hedel
Duidelijke en vriendelijke website, artikel wordt snel verstuurd
Marga
Bennekom
Beste Marga,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Geweldig om te lezen dat je onze website als duidelijk en vriendelijk hebt ervaren en dat je bestelling snel is ontvangen. We waarderen je vertrouwen en zien je graag weer terug!
Super gave site , met duidelijke uitleg . En heel veel verschillende tips voor het gekozen kleding stuk. Chapeau !!
Helma
Den -Haag
Beste Helma,
Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je de duidelijke uitleg en de vele stylingtips waardeert. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. 😊
Levering van kledingstukken duurt langer dan een week, zonder communicatie. Nu beoordeling vragen terwijl er nog steeds niets is bezorgd. Ben ik niet gewend van PB, mail gestuurd nog geen reactie. Mss ben ik te verwend hoe het altijd ging? Groet ellen
Ellen
Lochem
Beste Ellen,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je bestelling langer onderweg is dan je van ons gewend bent en dat je nog geen reactie op je e-mail hebt ontvangen.
Wij begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je normaal gesproken een snellere levering van ons gewend bent. Je bestelling is door ons op tijd verzonden, maar helaas heeft PostNL momenteel te maken met vertragingen waar wij geen invloed op hebben. Desondanks vinden wij het jammer dat dit jouw ervaring heeft beïnvloed.
We nemen graag contact met je op om de status van je bestelling te controleren en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt. Gelieve ons hier over te mailen naar [email protected]. Wij vernemen graag!
Team PB
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!
Ilse
Kalmthout
Beste Ilse,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen.
Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is. We hebben je bestelling op tijd verzonden, maar helaas ervaren vervoerders soms vertragingen waar wij geen invloed op hebben. Uiteraard kijken we graag met je mee naar de status van je pakket en zoeken we samen naar een passende oplossing als er iets mis is gegaan.
Neem gerust contact met ons op met je bestelgegevens, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.
Team PB
Uitstekende website Snelle levering Mooie milieuvriendelijke verpakking Persoonlijke notitie erbij Goede merken Heel perfectly basic!
27 May 2026
Marion
Naarden
Wat een geweldige review, dank je wel!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, de snelle levering, de milieuvriendelijke verpakking en de persoonlijke aandacht. Ook zijn we blij dat onze selectie merken bij je in de smaak valt.
Bedankt voor je mooie woorden en voor het vertrouwen in Perfectly Basics. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goed bedrijf Maar het retour zenden voor iemand van 79 jr , is wel een dingetje
23 May 2026
Melda
Bergen
Hartelijk dank voor uw review en voor uw compliment over ons bedrijf.
We begrijpen dat het retourneren van een bestelling niet voor iedereen even gemakkelijk is, zeker niet als het online geregeld moet worden. We waarderen uw feedback dan ook zeer, omdat dit ons helpt om onze service verder te verbeteren.
Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben bij een retourzending, dan staat onze klantenservice uiteraard graag voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.
Team Perfectly Basics
Ook na heropening mijn favoriete kledingwebshop
20 May 2026
Marije
Wormer
Wat een mooi compliment, dank je wel!
Fantastisch om te horen dat we ook na de heropening nog steeds jouw favoriete kledingwebshop zijn. We waarderen je vertrouwen en loyaliteit enorm en doen elke dag ons best om je te blijven verrassen met onze collectie en service.
Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Team Perfectly Basics
Super goede en fijne webshop maar nog niet zoveel aanbod als voor het stop-jaar.
9 May 2026
Anneke
Paterswolde
Beste Anneke,
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je onze webshop als prettig ervaart. We begrijpen helemaal wat je bedoelt over het aanbod. We zijn hard bezig om het assortiment weer verder uit te breiden. Hopelijk vind je binnenkort weer net zoveel moois als voorheen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot snel!
Prettig winkelen in de webshop,de mooie foto’s en combinaties van de kleding inspireren. Het opmeten en vermelden van de afmetingen van de getoonde kleding. zoals voorheen, zou het nog makkelijker maken.
4 May 2026
Brigit
Montfoort
Beste Brigit,
Bedankt voor je mooie review en fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je inspiratie haalt uit de foto’s en kledingcombinaties in onze webshop. Ook dank voor je waardevolle tip over het vermelden van de afmetingen van de kledingstukken. We begrijpen heel goed dat dit het online winkelen nog makkelijker maakt en nemen dit zeker mee. Hopelijk mogen we je snel weer inspireren!
Ondanks de overname ervaar ik weinig verschil en daar ben ik erg blij mee. Ook goed dat de vaste modellen er weer zijn. Een klein aandacht puntje misschien, ik mis bij de schoenen collectie hoe de pasvorm uit valt. Het zou fijn zijn als dat vermeld kan worden.
3 May 2026
Nicole
Elsloo
Beste Nicole,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent en onze vaste modellen waardeert.
Dank ook voor je feedback over de pasvorm van de schoenen — we nemen dit zeker mee ter verbetering.
Graag tot de volgende keer
Mooie collectie en snelle bezorging. Altijd weer perfect!
3 May 2026
Caroline
Bilthoven
Beste Caroline,
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Geweldig dat je onze collectie en snelle bezorging zo waardeert. Daar doen we het voor 😊 Graag tot snel.
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen