Prachtige kleding en supersnelle levering

Mooie collectie met prachtige tijdloze kleding waar je lange tijd plezier van kan hebben. Supersnelle levering met een persoonlijk tintje

Het mode programma werkt uitstekend!

Snel om te bestellen en snelle levering. Ik had nog nooit wat terug gestuurd, maar dat begreep ik ook snel en dat lukte goed. Kijk nu uit naar een maat kleiner. Het verrekenen gaat zeer soepel. Super hoi, mijn complimenten!!!

Super service

Super service , goed bereikbaar !

snelle service, mooie kwaliteit

Perfectly basics is een website met mooie kwalitatief goede basics. snelle service en goede return policy!

Goede service van mooie kwaliteitskleding

Dik tevreden, mooi en goed verpakt met een handgeschreven briefje erbij, hou ik van! De kleding is erg mooi van kwaliteit

mooi product en precies op tijd bezorgd

ik ben heel tevreden over het geleverde kledingstuk en zal in de toekomst graag weer gebruik maken van deze webshop.

Snelle en zeer verzorgde levering

alle ingepakte artikelen komen als zijnde een cadeau bij mij aan.

Mijn favoriete site als het om kleding gaat.

Mooie, kwaliteitsvolle en duurzame kleding en merken. Zeer goede service .

Vlotte levering en goed verzorgd

Vlotte levering, goed verzorgd, retourzending goed geregeld

Overzichtelijke webshop luxe merken klantenservice altijd bereikbaar vriendelijk super snelle bezorging koop er graag

Zeer uitgebreid.

Perfecte service

Prachtige collectie en snelle levering. Alles straalt kwaliteit uit.

Ik bestel regelmatig bij PB en de levering is altijd snel en correct. Retour is zelden nodig voor mij maar is ook heel makkelijk geregeld.

Timeless quality clothes, photos and descriptions that introduce it, personal packaking, reliability

I am coming back again and again. What else? :-))

great photography on clothes

good description of materials, size and model

Prima verpakt, snelle levering

Idem

Mooie spullen, veel keuze, snelle levering, alles perfect

Great

Good products of basic design. Well known brands. Like the free, quick delivery as well as return and that they quickly follow up on your returns and carry out repayment of refunds. A prepaid return label is always included. It makes it easy and cheap to shop. The quick repayment is very appreciated and makes it a trustworthy webshop.. Never had any problems. Can only recommend.

Altijd attent en correct

Bestelling en bezorging naar Spanje verloopt altijd vlekkeloos.

Goede service snelle levering fantastisch mooi ingepakt. Mooie producten. Korting mag iets spectaculairder

Der beste online Service den ich kenne

Die Auswahl und die angebotene Qualität ist immer hervorragend und die Ware ist super schnell beim Empfänger und liebevoll verpackt. Fürmich der mit Abstand beste online Shop.

super snel en goed geregeld

echt leuk om te shoppen iedere dag wat nieuws lijkt het mij wat de volgende dag in huis

Zeer goede service en mooie collectie.

Mooi aanbod, goede en vlotte afhandeling!

Tevreden

Vlugge bediening

Fijne webshop, mooie spullen, goede levering

Fijne webshop, mooie spullen, goede levering

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.