correct

Snelle levering Duidelijke richtlijnen bij het eventuele terugsturen van een bestelling Correcte behandeling

Amazing!

Pakket kwam snel en efficiënt ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Hoe leuk is dat!?

Topbroek en snel geleverd

Zoals altijd alles prima in orde bij PB!

Perfectly fabulous....

klantvriendelijk, snelle verzending, .mooie collectie, eenvoudig retourneren indien nodig...top

Perfect!

Strakke webshop/site, duidelijk, mooie foto's, genoeg product-info. Snelle levering, prachtig verpakt..

Snelle persoonlijke service en topkwaliteit

Snelle levering, retouren worden vlot verwerkt, persoonlijk berichtje. Top kwaliteit.

Snelle persoonlijke service en topkwaliteit

Snel en accuraat

Makkelijke bestel- en retouprocedure., goede communicatie. Handelen snel in bezorgen en verwerken retouren.

Een nieuwe wereld ging voor mij open

De website met zoveel kleding stijlen is zo inspirerend

Een nieuwe wereld ging voor mij open

De website met zoveel kleding stijlen is zo inspirerend

top

top

Overzichtelijk en snel

Gebruikersvriendelijke website en snelle verzending De informatie en de foto’s bij de kleding, maken het shoppen makkelijk..

Prima, keurig verpakt, persoonlijk bericht in doos en volgende dag geleverd!

Komen belofte na.

Altijd goed en snel

Geweldige winkel. Snelle service. Prachtige kleding. Retourneren eenvoudig. Prettig contact.

Super winkel

Veel keus maar ik blijf one line winkelen lastig vinden. Gelukkig kon ik gratis retourneren

Super winkel

Prettig en alles goed voor elkaar

Makkelijk met bestellen en retour sturen is echt top

Snelle levering,

Snelle levering,