Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijke service. Het assortiment en de verpakking worden positief genoemd, met enkele opmerkingen over retourneren en maatvoering. De ervaringen verlopen over het algemeen soepel, met ruimte voor verbetering na aankoop.
Kleding en levering prima. Ik mis de precieze afmetingen bij ieder kledingstuk zoals voorheen. Het zou fijn zijn als deze zoals beloofd weer gegeven worden.
6 February 2026
Isabella
ALKMAAR
Al jaren trouwe fan van Perfectly Basics en wat ben ik blij dat ze weer terug zijn! Mooie collectie, goede service.
4 February 2026
Jannet
Hoofddorp
Aanbod nog niet geweldig Geen goede maattabel bij de artikelen Er zat geen retour etiket in mijn pakket.
1 February 2026
Astrid
Rotterdam
Fijn dat de webshop terug is! Altijd mooie merken, fijn geshowd vanuit meerdere kanten én netjes verpakt en snel in huis.. Top
1 February 2026
Linda
Gorinchem
Snelle levering en snelle terugbetaling, top!! Ik heb in het verleden vaak besteld bij PB, ik mis alleen het retourlabel, zal mij dit weerhouden in de toekomst om te bestellen. Gr Ine.
26 January 2026
Ine
Almelo
Ik wacht nog op mijn bestelling van een week geleden , geen bericht ontvangen wanneer ik het kan verwachten.
Beveelt niet aan
25 January 2026
Rita
Muiden
Beste Rita,
Bedankt voor je bericht. We hebben je bestelling even nagekeken en zien dat er tijdens het bestelproces is gekozen voor afhalen in de winkel. Daarom is er inderdaad geen verzending aangemaakt en heb je hierover geen verzendbevestiging ontvangen.
Mocht je de bestelling alsnog graag naar je huisadres verzonden willen hebben, dan helpt onze klantenservice je graag verder. Je kunt contact opnemen via [email protected] dan kijken we meteen met je mee.
Met vriendelijke groet,
Team Perfectly Basics
namelijk mooie collectie , mooie merken en een hele goed service snel een reactie op je eventuele vragen
25 January 2026
Berkel-Enschot
Zeer mooie kwalitatieve kleding. De levering is steeds netjes ingepakt en binnen de voorgestelde leveringstermijn. Ook eventuele terugbetaling na retour verloopt uitstekend. Ik ben alvast fan.
19 January 2026
Regine
Lochristi
Snelle service, goede collectie. Retourservice nog niet ervaren.
17 January 2026
Connie Blaauw
HILVERSUM
Heb jarenlang goede ervaringen gehad. PB had de merken die mij aanspraken. Ik vond het triest dat ze gingen stoppen en was verheugd dat ze weer starten.
13 January 2026
G.E.M.J.
Middelburg
Het T-shirt van Drykorn is van heerlijke stof en de kleur mooi diep. Een kleine ophaling bij de halsrand was een teleurstelling. De klantenservice reageerde vriendelijk en omdat het het laatste T-shirt was, bood ze een flinke korting aan. Een troostrijke ervaring.
12 January 2026
Good
17 December 2025
Serhii
Amsterdam
Aan alle goede dingen komt een eind…Opheffingsuitverkoop, normaal ben ik gek op koopjes maar nu niet… Ik was geschokt toen V&D ooit ophield te bestaan maar dat verbleekt bij het gevoel wat ik nu heb… Ik baal er ronduit van dat PB stopt. Dit was altijd de eerste winkel waar ik ging shoppen als ik iets moois wilde hebben. Het cadeautje aan mezelf zo nu en dan. Alle mooie merken bij elkaar… zo handig… En nu moet ik weer overal en nergens shoppen voordat ik iets geschikts vind. Daarnaast had PB altijd de perfecte service. Ook dat is niet meer vanzelfsprekend in deze tijd… Kortom ik baal. Bedankt PB! Ik wens de mensen erachter veel goeds en geluk! Groeten van een tevreden PB klant
10 July 2025
Nabij Breda
Namens ons hele team – en van ons persoonlijk, Peter & Birgit – willen we je bedanken. Voor jouw woorden, jouw sterren, jouw tijd. Al die jaren hebben we met veel liefde gelezen wat je deelde op Kiyoh. Zoveel eerlijke, warme, lieve en soms ook kritische reacties: we namen het allemaal ter harte. PB stopt, maar deze reviews blijven voor ons een tastbare herinnering aan wat we samen met jullie mochten opbouwen. Dankjewel dat je er was. Dankjewel dat je deel uitmaakte van ons verhaal. Liefs, Peter, Birgit & het hele PB-team
3 July 2025
P&B
Haarlem
ik ben altijd ontzettend blij met jullie kleding. De klantenservice is ook heel fijn, en ook nu nog.. terwijl jullie helaas gaan sluiten deze zomer. Ik ga jullie missen! En velen met met mij, vermoed ik.
3 May 2025
Neda
Zaandam
Wat is er meer over te zeggen, goede kwaliteit, mooie kleding, eigentijds, snelle levering enz, enz
26 April 2025
Mia
Groningen
Zeer goede kwaliteit,degelijk,klassiek,eenvoudig ook feestelijk.passende maten,zeer goede truien,mooie kleuren!
25 April 2025
Nicole
Pelt
Bestelling altijd op tijd als iets niet pas geen probleem
25 April 2025
Roos
Velp
Gewoon perfect
Mirka
Heide
Ik ben erg tevreden over de snelle levering, het ruime aanbod en hoe duidelijk alles is – echt top! Het enige wat ik jammer vind, is dat er bij een retour momenteel alleen de optie is om het geld terug te krijgen. Dit duurt vaak wat langer, terwijl ik het juist prettig vond dat je eerder ook kon kiezen om te ruilen of meteen iets anders te bestellen. Dat was heel handig en gaf meer flexibiliteit.
Tilburg
Uitstekende online site! Heel vlotte levering. Mooie kleding merken, zowel betaalbare als duurdere. Kleding wordt heel goed weergegeven met de modellen (Rosalinde is perfect als ambassadrice van uw bedrijf!). Ben een zeer tevreden klant
Marianne
Prinsenbeek
Al 7 jaar klant; alles klopt altijd.
Karin
Zeist
Prima ervaring met PB.
Alie
Lunteren
Mooie kleding, goede omschrijving en maat en pasvorm, retourneren ook makkelijk. Vriendelijke mensen ook bij de helpdesk en ook leuk ; altijd een kaartje bij je bestelling met daarop de naam van degene die het voor je heeft ingepakt.
7 April 2025
Gisella