Mooie merken,,persoonlijke benadering,snelle en goede service,mooie webshop

Prima!!

Als zeer betrouwbaar

Duidelijke website, snelle levering, altijd een leuk kaartje erbij.

Goede website

Snelle levering, snelle afhandeling bij terugsturen

Goede kwaliteit producten, ruimaanbid, nestjes verpakt, snelle service en bij retouren wordt ook altijd alles vlot geregeld.

Altijd goed

Ik vind Perfectly Basics oprecht de leukste webshop voor kleding. Prachtige collectie en daarnaast heel klantvriendelijk.

altijd prima geregeld

bestelde artikelen op tijd geleverd. Retourzendingen snel afgehandeld.

Nice choice of clothes and excellent presentation and delivery

I already bought several times from you. Always quick delivery, beautiful packing and a personal note to accompany the pack. Also, I had to send back one dress as it was not that nice on me as I thought, it is easy and quick. I like very much the choice of clothes/styles/brands you are offering! The models are all beautiful (my favorite is Nicole!), however, all have same body type, as you are also offering bigger sizes a plus size model would be nice!

Snel, klantvriendelijk, zeer goede kwaliteit

En àls er al eens een probleem is, dan wordt het zeer goed opgelost.

Prettige webwinkel, snel en goede service

Mooie blazer gekocht, snelle levering, keurig verpakt, maat klopte, persoonlijk briefje erbij. Gewoon helemaal goed!

Prachtige collectie, perfect advies qua maat, top service

De collectie van PB is prachtig. Het advies heel goed en mocht het een keer niet goed uitpakken is de service perfect om het op te lossen!

Snel en correcte afhandeling

Prima service! Snel geleverd. Product zoals omschreven

Snelle en nette levering. Heel mooi shirt.

Snel verzonden en keurig verpakt

Alles in orde, snel verzonden, goed verpakt.

Prima webshop leuke collecties top service

Kan niet beter

Zeer goed bedrijf met erg goede service en mooie collectie.

Prima, ga zo door.

Ik vind dit 1 van de beste websites, bestellingen, vragen, retouren, alles vind ik heel snel en perfect gaan. Dus ja, chapeau een dikke dikke 9......

Bestelling wordt snel en goed verpakt bezorgd. Ook het retoursturen is eenvoudig. Kleding is van goede kwaliteit .

Fijne website met mooie merken,heel gebruiksvriendelijk

Heel overzichtelijk, mooie basics.

Gewoon uitstekend!

Het bestelde artikel gaat gepaard met een persoonlijk briefje. Dat doet heel warm aan.

Altijd persoonlijk en prachtige collectie

Altijd persoonlijk en prachtige diverse collectie. Ruilen gaat snel en gemakkelijk. Zeer betrouwbaar

Mooie kleding en levering voorspoedig.

Correct, snel, klantvriendelijk.

Correct, snel, klantvriendelijk.

Altijd correct

Super service, snelle levering, altijd correct

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.